Pikanterije

VIDEO Nogometaš otkrio kakve tajne krije Dinamova svlačionica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je odlučio napustiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nogometaš je nedavno svoju nogometnu priču zaokružio povratkom u Dinamo!

Njegov odlazak iz reprezentacije uzburkao je mnoge duhove, a svoj povratak u zagrebački Dinamo okarakterizirao je kao nešto što je samo bilo pitanje vremena. Ognjen Vukojević posljednjih je mjeseci definitivno bio netko čije se ime u sportskim krugovima često spominjalo.

Pogledaj i ovo showbuzz ozbiljan izraz lica Ognjen Vukojević prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, pogledao utakmicu s Eduardom da Silvom

'Uvijek sam naglašavao da je Dinamo moj klub koji mi je jako puno dao u životu i nakon 6 godina kijevskog Dinama u Ukrajini, došao sam ponovno na posudbu u Zagreb, u moj Dinamo', rekao je Vukojević.

Mnoge je iznenadila odluka da napušta reprezentaciju, A Ognjen nam je otkrio kako je on sam preživjeo tu odluku.

Poznati hrvatski reprezentativac zabavlja se u Papayi!

'Nisam nikada zažalio jer sam proveo u reprezentaciji prekrasnih 7 godina, sudjelovao na dva europska i jednom svjetskom prvenstvu, ponosan sam na sve svoje igre. Međutim svemu dođe kraj, tako sam i ja poslije svjetskog prvenstva u Brazilu odlučio otići, uzdignute glave, i oprostio sam se', ispričao je nogometaš.

Obitelj koja mi je najveća podrška u životu i s kojom donosim sve odluke.

S bratom Ozrenom vrlo je blizak, pa mu je odlazak u kijevski Dinamo teško pao. Simpatični Bjelovarčanin tvrdi da zbog takvih odricanja nije lako biti nogometaš. Ipak, njegov dječački san je ispunjen jer je oduvijek sanjao o Maksimiru i velikim svjetskim stadionima.

Iako se najviše druži s kumom Eduardom da Silvom, Ogi vrijeme provodi i u društvu Darija Srne, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke, ali i s kolegama iz Dinamovih redova.

Nakon prekida veze s misicom Andreom Ćupor, povezivalo ga se s manekenkom Mijom Franić, a njegov ljubavni život oduvijek je bio zanimljiv medijima.

Život nogometaša je specifičan, gdje god dođeš netko te povezuje ako te vidi s nekim, međutim, ja s tim nemam problema, kažem, volim sve što vole mladi ljudi, odem van s bilo kim, nisam opterećen ni s čim, volim se družiti, uvijek će ulica pričati, komentirati, ali nemam nikakvih problema s tim. Sretan sam kad sam zaljubljen, mislim da je svaki čovjek sretan kad je zaljubljen, pa tako i ja', rekao je Ognjen.

A tko je odabranica njegovog srca te kakva osobnost ga može osvojiti, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene