Iako je uloga u filmu ''Ti mene nosiš'' trebala biti velik povratak na scenu za Josipa Katalenića, nekad poznati pjevač premijeru je dočekao iza rešetaka. Neke scene iz filma bile su gotovo proročke.


Gotovo tri godine nakon snimanja, film 'Ti mene nosiš' napokon je stigao na velika platna. 'Velika je priča u pitanju. Film koji izgleda kao da je strani, zaista dinamičan i emotivan i topao s puno redateljskih i scenarističkih trenutaka', priča Nataša Janjić.

Vezani članci Lucija Lugomer Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja Marko Grubnić Uskrs kod poznatih Hrvata: Pogledajte tko ima najoriginalnije pisanice, a tko uživa u luksuzu daleko od kuće

Održana premijera filma 'Ti mene nosiš', Nataša Janjić stigla s novim dečkom

Film nose snažne ženske uloge, no možemo reći da ga je ipak obilježio jedan muškarac. Točnije, Josip Katalenić, jedan od glumaca u filmu koji je završio u pritvoru zbog pedofilije. Cijeli rasplet šokirao je njegove kolege iz filma. 'Nadam se da nije najiščekivaniji zbog toga što je Katalenić bio upleten u taj skandal. Ja zbilja ne znam o tome ništa, ja sam čitala u medijima i ono što znam iz medija njemu je navodno nađen neki sadržaj u kompjuteru, međutim strašno je čovjeka optuživati da je kriv dok se ne dokaže to', kaže redateljica Ivona Juka.

'Mene te stvari ne zanimaju. Mene te stvari ne zanimaju, ja ne znam jel to istina ili nije istina, stvarno i ne znam. To je nekako izašlo u ovo vrijeme u koje je izašlo. Meni ti je to nekako malo bezveze. Ja sam snimala sa Josipom i ja što mogu reći za Josipa je da je bio stvarno fenomenalan na setu, lijepo smo surađivali, lijepo smo se družili', rekla je Lana Barić o cijelom slučaju.

Iako se film snimao prije gotovo tri godine, za neke bismo scene mogli reći da su bile proročke. Katalenićev skandal još jednom je potvrdio onu - i loš publicitet ipak je publicitet. Bez obzira na skandale i negativni publicitet, prve ocjene kritičara su odlične. Glumcima su prvi čestitali članovi obitelji i prijatelji. A Nataša Janjić blistala je u društvu dečka Marka Kisića. Upitali smo ju je li za dobar izgled zaslužna ljubav, no nije htjela odgovarati na novinarska pitanja ljubavne tematike.

Kako je bilo na premijeri, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook