Iza nas je osam audicijskih emisija sedme sezone "Supertalenta". Uz pet zlatnih ulaznica za polufinale, izabrano je još 35 najatraktivnijih nastupa koje ćemo ponovno imati priliku vidjeti u emisijama uživo, već sljedeće nedjelje. Tko je uhvatio posljednji vlak te oduševio žiri i osigurao prolazak dalje u posljednjoj audicijskoj emisiji, doznala je naša Sanja Kuzmanović.

Galerija


Talentirani pojedinci iz skupina dali su sve od sebe da zabljesnu na sceni, oduševe žiri i osiguraju prolazak u drugi krug. A neki su zadnji vlak uhvatili upravo na posljednjoj audicijskoj emisiji ove sezone.

Vezani članci Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica otkrila posjeduje li onu manje slatku stranu: ''Kad prijeđeš granicu kod mene, to je strašno'' Transform Crew (Foto: IN Magazin) Bilo je tu svega! Tko je ovog puta žiri ostavio bez teksta, tko ih je naljutio, a tko oduševio?

"Cure, vi ste tak slatke i imate te kostimiće i te frizurice, i toliko ste nasmijani i imate jednog novog fana, a to sam ja", poručila je Maja Šuput plesnoj skupini Flash Dance Unit.

Nove obožavatelje dobila je i 13-godišnja Merjema koja je dobila četiri da, baš kao i 10-ogodišnja Roza koja je oduševila žiri plesom na svili i činjenicom da se ovime bavi tek godinu dana.

"Malo ljudi je znalo raditi toliko figura kao ti, stvarno nevjerojatno,a onda još kad sam čuo da si manje od godinu dana u tome, pa gdje je tebi kraj", pitao je Janko Popović Volarić Rozu.

Akustični duo iz Sarajeva već je prvim taktovima privukao pozornost žirija.

"Ti si baš posebna pjevačica, ne znam jesi li svjesna toga.Ne mogu dočekati da vas ponovno čujem", rekla im je Martina Tomčić.

Nešto drugačiji i dosad neviđen nastup publici i žiriju osigurala je ova kandidatkinja koja je body paintingom i iluzijama na tijelu ispričala svoju životnu priču.

"Za mene je ovo bio prikaz borbe pojedinca s osobnim demonima. Kad netko ima rak, onda smo svi jako wow, ali ako netko ima nekakvu psihičku blokadu ili psihičku smetnju, onda zaziremo od toga kao da se radi o afričkoj kugi. Prema tome, ako si išla u tom smjeru, ja to apsolutno pozdravljam", izjavila je Martina kandidatkinji Mirjani Kiki Milošević.

Petogodišnji Said bio je iznenađenje za žiri, ali za njega je još veće iznenađenje bila njegova najdraža glumica Tijana Pečenić koja mu je asistirala na sceni.

Po peti put se u Supertalentu već na audiciji zaustavio i Željko Novosel, a oko toga hoće li ponovno gledati trbušnu plesačicu Saru, ne samo da se članovi žirija nisu mogli dogovoriti međusobno već ni sa sobom. Iako joj prvo nije dala prolazak dalje, Maja se ubrzo predomislila.

"Ja sam malo razmišljala i mislim da ne bi bilo fer da ti ja dam ne i ja sam odlučila svoju odluku promijeniti iz ne u da", rekla joj je Maja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča