Modna bajka

60 haljina za 60 godina Matije Vuice: Bajkovite kreacije u dvorcu Trakošćan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modna dizajnerica i pjevačica Matija Vuica bajkovitom modnom revijom predstavila 60 novih haljina.

Bajkovita revija za bajkovite haljine s potpisom Matije Vuice ovaj put dobila je sasvim odgovarajuće poprište - dvorac Trakošćan. Jedinstvena modna priča okupila je brojne domaće zvijezde od kojih su neke nosile reviju koja će ostati zapamćena po jednom od najduljih hrvatskih defilea.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Prelijepi Trakošćan u Hrvatskom zagorju izgrađen je početkom 13. stoljeća. Većina stručnjaka slaže se kako se radi o jednom od najatraktivnijih domaćih dvoraca pa ne treba čuditi što je upravo ondje Matija Vuica odlučila predstaviti novu kolekciju.

“Ja mislim da smo se sve djevojčice nekada zamišljale kao princeze i ja mislim da sam ja željela biti Pocahontas. Vidim da sad i moja kćer kreće, ta fascinacija s mini akcijskih junaka se seli na princeze tako da mislim da svi prolazimo kroz tu fazu.“, prisjetila se voditeljica Nikolina Ristović.

A kao princeza svaka se žene osjeća kada odjene Matijinu haljinu. Jedna od njih je pjevačica Marija Husar Rimac kojoj je Matija napravila haljinu za vjenčanje. “To je taj dan kad moraš biti najljepša, najbolje se osjećati tako da evo, ja sam apsolutno imala povjerenja u Matiju, da će ona moj princezasti dan stvarno pretvoriti u bajku.“

Reviju su uz manekenke nosile brojne zvijezde, među kojima glumica Daria Lorenci Flatz, kojoj je Matija bila posebno zahvalna jer je radi revije pomaknula dječji rođendan. “Ispast ću nemajka... Haha! To je trebala biti tajna. Sve za ljepotu, rođendan dečki slave sutra. A danas smo srećom imali oblačan dan pa smo mogli u ovim ranim poslijepodnevnim satima puhat svjećice torte i onda je mama zbrisala na reviju.“ – otkrila je Daria.

Šezdeset haljina predstavlja šezdeset godina Matijina života. A zbog činjenice da je svaka manekenka imala samo jedan izlazak, možemo s pravom govoriti o jednom od najduljih hrvatskih defilea.

“150 ljudi je uključeno u ovaj projekt, sašiveno je 60 haljina, potrošeno 500 do 600 metara svile, oko stotinjak metara čipke.“, izjavila je Matija koja je ponosna na svoje godine.

“Ono što bih ja htjela reći je da sam ja valjda jedna od rijetkih koje se ne stide svojih godina. Drage moje žene svaka godina u životu je najbolja godina jer je neponovljiva. 50-te su mi bile najbolje, 60-te su najbolje definitivno i tako će to trajati dalje.“

Srećom, kiše nije bilo pa se sve odigralo prema originalnoj zamisli. Reviju je otvorila Viktorija Đonlić Rađa koja je osobito sretna jer je u rujnu očekuje Dinin ulazak u košarkašku kuću slavnih. “Matija će raditi haljinu za crveni tepih. Naime, on je došao i kaže „dogodilo se, ušao sam u kuću slavnih“, a moja reakcija je bila super „nositi ću Matijinu haljinu“. Jako se veselimo, velika je to stvar za cijelu obitelj.“, otkrila je Viktorija.

Uopće ne sumnjamo da će prekrasne haljine, koje sve češće viđamo na svjetskim crvenim tepisima i ovog puta uspješno prijeći granice Lijepe naše.

Detalje s modne revije u Trakošćanu, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene