Konačno smo dočekali

Nives puca od sreće: "Imam leptiriće u trbuhu, već dugo to nisam osjetila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav, intrige, obiteljski odnosi, dio su nove serije Nove TV ''Čista ljubav'', čiju ćete radnju upoznati već ove nedjelje.

Jeste li spremni za ljubav? Napetost? Životne obrate? Ove nedjelje upoznajte se s Čistom ljubavi.
U prvoj epizodi upoznajemo glavne junake, među kojima su Sonja, koju je utjelovila Tara Rosandić i Tomo, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Ivan Herceg. Nakon 25 godina, Tomo se sa kćeri Mašom vraća u Vrhovac, mjesto u kojem je proveo djetinjstvo i uz koje ga vežu mnoge uspomene.

Pogledaj i ovo showbuzz pobjegli sa seta Na zasluženoj pauzi: Gdje odmara Nives, a gdje Momčilo?

„Spletom okolnosti susreće Sonju i tamo se između njih dvoje počinje događati kemija“, otkriva Herceg. U Vrhovcu, Tomu dočeka starija sestra, frizerka Branka. Poneseni emocijama, prisjećaju se djetinjstva i tragične sudbine svojih roditelja.

„Nismo imali najbolji brak i jedna od svađi je rezultat naše prometne nesreće u kojoj oboje stradavamo“, kaže glumica Sara Moser.

Čista ljubav je prije svega priča o onome što nas sve pokreće - ljubavi. No njezini obrati i zanimljive priče likova osvojit će vas na prvu. „Što se konkretno, mog lica tiče, nisam previše sretan čovjek u životu. Živim s vjerom da će se to promijeniti, a kako i na koji način i zapravo, hoće li i za mene je još uvijek velika nepoznanica“, kaže Ljubomir Kerekeš.

S približavanjem početka emitiranja, uzbuđenje kod naših zvijezda nemjerljivo raste. „Imam leptiriće u trbuhu, nisam već dugo osjetila leptiriće, kao ako bar nisu oni ljubavni leptirići, onda je - ljubav prema Čistoj ljubavi“, kaže Nives Celzijus. Ne propustite prvu epizodu nove dramske serije 'Čista ljubav' u nedjelju,10. rujna u 20 sati.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene