a danas uživa u luksuzu

Lepa Brena o danima prije slave i kad je gladovala: ''Jela sam kruh i jogurt za ručak, doručak, večeru''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lepa Brena - 6 In Magazin: Lepa Brena - 1 In Magazin: Lepa Brena - 3 In Magazin: Lepa Brena - 5 In Magazin: Lepa Brena - 4 In Magazin: Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena +5 Lepa Brena Galerija

U ekskluzivnom razgovoru za IN Magazin Lepa Brena otvoreno govori o svojim danima prije slave kada je živjela u siromaštvu i doslovno gladovala. Danas ova glazbena diva uživa u luksuznom životu, ali i bračnoj idili. Nedavno je proslavila 30 godina braka i 40 godina karijere, a Davoru Gariću za In magazin je otkrila tajnu uspješne ljubavi, ali i besprijekornog izgleda u 62. godini.

Zagrebačka publika još je jednom pokazala da Brenini hitovi nemaju rok trajanja. Dva rasprodana koncerta zaredom dokaz su čiste ljubavi.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

''Pa izgleda da jeste, ali da bi ljubav bila vječna mora se njegovati.  Zagreb i ja negujemo uzajamno tu ljubav'', kaže Brena. 

Ljubav između Lepe Brene i njezine publike traje punih četrdeset godina. Je li već te 1982. znala da će pjevati cijeli život?

''Ne, ne, znate kako, ja sam počela pjevati zato što sam bila jedan siromašni student koji je jeo hleb i jogurt za doručak, ručak i večeru i onda sam rekla mojim roditeljima da ja moram početi raditi nešto'', priča Brena i dodaje:

''Prilično sam gladovala. Jesam bila malo krupnjija tako da mi nije ništa falilo, ali jesti jogurt i hleb svaki dan stvarno je bilo veoma naporno. Onda sam jednog dana presjekla i shvatila da moram uzeti život u svoje ruke i da moram biti mudra i pametna'', priča. 

Sa Slatkim grehom započela je svoj uspon prema tronu, a s čim će se visoka vitka plavuša na brdovitom Balkanu najčešće susretati nego s predrasudama.

''Kod nas i nije bilo baš pravilo da možeš biti lijep i pametan i sposoban i da možeš biti uspješan tako da je to zaista bila jedna bitka s moje strane da ljudima pokažete čime se bavite, šta radite, a da pritom napravite jednu ozbiljnu barijeru da vas prihvate da niste samo plavuša'', priča Brena. 

Brana je proslavila i 30 godina braka. Rekli bismo, vrlo kompetentna osoba i za dati dobar savjet za uspješan brak.

''Mislim da ljubav inače treba biti iskrena sa svim svojim unutrašnjim borbama, padovima, ushićenjima. Ja sam uvijek zato da ta ljubav bude iskrena, transparentna, otvorena i da ljudima treba dati stvarno svoj maksimum.

''Brak nije zatvor. Brak nije da ste se venčali pa je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše tijelo se deformira toliko puta i jako teško je vratiti se u top formu. Da vas ti vaši muževi ne mijenjau kao stare plakare nego da iznegujete taj odnos, da vas netko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac'', poručuje Brena. 

''Kada je lijepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvijek lijepo i slatko, međutim kada su teški momenti, onda se shvati da li imaš zaista pravu osobu pored sebe'', zaključila je pjevačica. 

Jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora i u 62. godini izgleda besprijekorno.

''Morate biti zdravi, pazite šta jedete, spavati na vrijeme, ustajeti na vrijeme, malo se trenria, ali uglavnom se mora živjeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički, ako hoćete izdržati  ovaj ritam i ovaj tempo'', zaključila je. 

Brena sada uzima kratki predah i odlazi na zasluženi odmor.

''Ja upravo imam u planu ići na brod i lijepo se odmoriti, tako da ćemo biti u ovim krajevima, bit ćemo kod vas'', otkrila je Brena. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Guardiola i Dele Alli - 2 Maria Guardiola i Dele Alli - 1 Maria Guardiola i Dele Alli - 3 Maria Guardiola i Dele Alli +6 Maria Guardiola s obitelji Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene