Nakon smrti legende

Obitelj Dedić o životu bez Arsena: 'Malo je teško, ali sam hrabra'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lea Deklava odlučila snimiti pjesmu s cijelom obitelji Dedić.

Duet Arsena Dedića i Lee Dekleve zaustavila je njegova smrt. No sad ga je Lea odlučila snimiti s cijelom obitelji Dedić, a pridružile su joj se Gabi Novak, Matija Dedić i njegova kći Lu.

Pogledaj i ovo Matija Dedić Svi na okupu! Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

Ono što je trebao biti intiman razgovor između velikog kantautora te mlade i talentirane kantautorice, postala je nježna posveta. Obitelji Dedić nije bilo lako snimiti ovu pjesmu svega nekoliko mjeseci nakon Arsenova odlaska.

'Sretna sam opet da sam uspjela zakoračiti na scenu i to mi pomaže da shvatim da ću tako živjeti s uspomenama. Malo je teško ali sam hrabra i imam svoju porodicu i srećom imam majčine sjeverne krvi i u ovome možeš jedino imati oko sebe svoju porodicu i dobre i iskrene prijatelje', rekla je Gabi Novak.

Prijatelja nije nedostajalo na promociji pjesme i videospota, snimljenog bez budžeta, ali s mnogo ljubavi. Dio Arsenova dijela dueta otpjevala je i trinaestogodišnja Lu Dedić, koja je prva pristala biti dijelom ove pjesme.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene