Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lea Deklava odlučila snimiti pjesmu s cijelom obitelji Dedić.


Duet Arsena Dedića i Lee Dekleve zaustavila je njegova smrt. No sad ga je Lea odlučila snimiti s cijelom obitelji Dedić, a pridružile su joj se Gabi Novak, Matija Dedić i njegova kći Lu.

Vezani članci Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) U Zagreb stigla jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, ali rijetki su je prepoznali Slika nije dostupna Adriatic Luxury Hotels predstavlja 9. izdanje ljetnog programa 'Zvijezde pod zvijezdama'

Ono što je trebao biti intiman razgovor između velikog kantautora te mlade i talentirane kantautorice, postala je nježna posveta. Obitelji Dedić nije bilo lako snimiti ovu pjesmu svega nekoliko mjeseci nakon Arsenova odlaska.

'Sretna sam opet da sam uspjela zakoračiti na scenu i to mi pomaže da shvatim da ću tako živjeti s uspomenama. Malo je teško ali sam hrabra i imam svoju porodicu i srećom imam majčine sjeverne krvi i u ovome možeš jedino imati oko sebe svoju porodicu i dobre i iskrene prijatelje', rekla je Gabi Novak.

Prijatelja nije nedostajalo na promociji pjesme i videospota, snimljenog bez budžeta, ali s mnogo ljubavi. Dio Arsenova dijela dueta otpjevala je i trinaestogodišnja Lu Dedić, koja je prva pristala biti dijelom ove pjesme.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook