Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lea Deklava odlučila snimiti pjesmu s cijelom obitelji Dedić.


Duet Arsena Dedića i Lee Dekleve zaustavila je njegova smrt. No sad ga je Lea odlučila snimiti s cijelom obitelji Dedić, a pridružile su joj se Gabi Novak, Matija Dedić i njegova kći Lu.

Vezani članci Gabi i Matija Dedić (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Gabi Novak zabrinuta zbog sina: ''Bojim se za njegovo zdravstveno stanje'' Slika nije dostupna Životni put velikana: Kako je dječak iz težačke obitelji postao legenda hrvatske glazbe i poezije

Ono što je trebao biti intiman razgovor između velikog kantautora te mlade i talentirane kantautorice, postala je nježna posveta. Obitelji Dedić nije bilo lako snimiti ovu pjesmu svega nekoliko mjeseci nakon Arsenova odlaska.

'Sretna sam opet da sam uspjela zakoračiti na scenu i to mi pomaže da shvatim da ću tako živjeti s uspomenama. Malo je teško ali sam hrabra i imam svoju porodicu i srećom imam majčine sjeverne krvi i u ovome možeš jedino imati oko sebe svoju porodicu i dobre i iskrene prijatelje', rekla je Gabi Novak.

Prijatelja nije nedostajalo na promociji pjesme i videospota, snimljenog bez budžeta, ali s mnogo ljubavi. Dio Arsenova dijela dueta otpjevala je i trinaestogodišnja Lu Dedić, koja je prva pristala biti dijelom ove pjesme.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook