Novi trend

Tko je život usporio selidbom iz metropole: ''Dosta je stresa u Zagrebu, priroda me jednostavno vukla''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 1 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 2 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 3 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 4 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 5 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 6 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 7 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 8 Poznati Hrvati metropolu zamijenili manjim gradovima - 9 Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu Galerija

Pandemija nam je uvelike promijenila životne navike. Shvatili smo da gotovo sve možemo obaviti putem interneta, sadržaje koje metropola pruža nismo mogli uživati zbog izolacije, a kontakt s prirodom postao nam je izuzetno važan. Sve ovo dovelo je do novog trenda za kojim su se povele i brojne zvijezde. Tko je život usporio selidbom iz metropole, saznajte u prilogu In magazina!

Kada je Ibrica Jusić odlučio Zagreb zamijeniti rodnim Dubrovnikom, mislio je da će to biti tek privremeno. No gotovo dvije godine kasnije Dubrovnik mu je još uvijek omiljena adresa.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

''Ibrica iz Zagreba, Ibrica u Zagreb. Imam sabrana djela računa koje moram platiti, promijeniti gume na autu, uredio sam već ruku s kojom sviram'', priča Ibrica Jusić, ali čim sve obavi sa Simbom i mačkom Kikijem seli na jug.

I glumac Slavko Sobin nakon snimanja i nastupa u kazališta s veseljem hita na svoje imanje u zagrljaju prirode.

''Ovdje će se saditi kelj, ovdje su pome od Martine Tomčić, ona mi je dala sadnice. Puno vremena provodim u prirodi što sa psima, što rekreacijski i nisam se ja povukao, ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će itekako puno ljudi dolaziti boraviti i prolaziti'', priča Sobin.

Velika promjena donijela mu je život s puno manje stresa.

''Kad dođeš tu, sve ti stane, otvori se srce, stane vrijeme, dolaze ti psi od prijatelja na čuvanje jer eto, možeš i tako'', priča Sobin. 

Začetnik ovog trenda vjerojatno je bio Tony Cetinski. On se nakon 25 godina života u Zagrebu još prije četiri godine odselio u okolicu Rovinja.

''Bit svega je kad dođeš kući da si u miru, da uživaš u prirodi. Mi imamo smješteni da smo smješteni tako da je samo par kuća oko nas, živimo na rubu sela'', priča Tony. 

Sada mu u blizini živi i Ella Dvornik - Pearce.

''Kad sam se selila mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno doma, da nam je sve blizu, radimo od doma, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam nekako smirenija'', priča Ella. 

U novom domu u Istri uživaju i suprug Charls te njihove dvije djevojčice.

Na život u dodiru s prirodom odlučila se i pjevačica Ivana Banfić, a posljednji u nizu je glazbenik Danijel Majcen.

''Još do prije par mjeseci buđenje uz ovakve zvukove, padanje lišća i kukci, bilo mi je nevjerojatno, ali polako se prilagođavam'', govori. 

Novi dom udaljen je četrdesetak kilometara od Zagreba.

''Dosta je stresa u Zagrebu i jednostavno me je vukla priroda'', kaže. 

Svoj dom u Zagrebu i pijanist Matej Meštrović zamijenio je onim okruženim prirodom.

''Ujutro se budim sa srbana, tu i tamo koja lisica protrči, jež'', kaže pijanist Matej Meštrović. 

Lijepo je vidjeti da se naše zvijezde okreću životu uz kojim im inspiracije za buduće projekte zasigurno neće nedostajati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene