Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Višemjesečna medijska trakavica između osnivača Novih fosila Rajka Dujmića i članova legendarnog benda se, čini se, napokon stišava. U ekskluzivnom razgovoru za In Magazin, Sanja Doležal je otkrila da se situacija smiruje, a što će donijeti budućnost, ostaje vidjeti.


Nakon što je Rajko Dujmić izbačen iz Novih fosila, zaštitio je ime benda na području Hrvatske jer smatra da je jedini vlasnik. Stoga su članovi grupe na netom održanom glazbenom festivalu u Vodicama nastupili pod svojim imenima, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal.

Vezani članci Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Doležal zgrožena onim što roditelji poklanjaju djeci: "Meni je to stvarno šokantno" Đurđica Barlović (Screenshot: IN magazin) Otišla je prije 26 godina, a njezini sinovi čuvaju najljepše uspomene: "Dandanas fali, ne prestaje"

'Inače, mi smo i dalje fosili i nastupamo po cijelom svijetu pod imenom Novi fosili, osim kod kuće, ha ha', rekli su Sanja i Zec.

Iako više nemaju komentara na tu temu, rat među članovima popularnog benda se, čini se, napokon stišava.

'U svakoj vezi, između djevojke i mladića, i u braku, i u prijateljstvu, i u poslovnoj vezi, uvijek dolazi do problema. Nama je žao što su neke stvari onako otišle u javnost', rekla je Sanja.

Oglasio se i Rajko: 'Teško se dižem, no kad se dignem ostajem na visini'

Podsjetimo, iz suprotstavljenih tabora posljednjih su mjeseci pljuštale optužbe i teške riječi.

'Žao nam je da su se izrekle mnoge stvari koje se nisu trebale izreć. Naravno, da se situacija smiruje, mi svakome želimo sve najbolje, a što nosi budućnost, vidjet ćemo', priznaje Sanja.

Sanja nam je priznala da su je pogodili javni izljevi Rajkove gorčine. 'Sve što pročitaš i sve što netko ružno kaže o tebi, naravno da ti je krivo i da te pogodi. S godinama se možda malo bolje i lakše znaš s time nosit, ali nije lako svejedno'.

Drama odjeknula u domaćim medijima: 'To je sve prepuno laži'

Članovi benda, koji je prerastao okvire i postao sinonim nostalgije za nekim boljim, prošlim vremenima, svjesni su da ljude, nažalost, danas zanima žutilo pa u šali kažu da imaju opasan plan.

'Mi već dugo razmišljamo da se Zec i Marinko konačno zagrle i da objavimo istinu, da objave svijetu, jer mislimo da bi nas to lansiralo u orbitu ha ha'.

Što još kažu članovi legendarnih Novih Fosila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook