Kristina otkriva

VIDEO Zašto Hrvati vole turske serije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmske uloge su joj omogućile da proputuje Europu, a uspjeh je ostvarila i u Sjedinjenim Američkim Državama. No ne planira stati na tome. U planu ima još jedan američki projekt, a velika joj je želja glumiti i na francuskom jeziku.

Iako je ostvarila zapažene uloge u europskim filmovima, glumila s nekim od najvećih imena, kao što su Richard Gere, Gerard Depardieu, Ashley Judd te se nedavno dokazala i u jednoj američkoj mini seriji, svi snovi Kristine Krepele još nisu dosanjani.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

'Voljela bih snimati na francuskom, to mi je trenutno velika želja da vidim koliko ću tu doći do izražaja. Postoji jedan fenomenalan glumac i redatelj Guillaume Canet s kojim bih voljela raditi i nadam se da će mi se to dogoditi', otkrila je Kristina a tu je još jedan novi američki projekt za novu TV seriju.

Leona Paraminski o životu u Kaliforniji: Otkrila nove planove i što joj najviše nedostaje

S obzirom na to da su njezini kovčezi uvijek napola puni, a slaže se i s onim kako glumci, naprosto, moraju biti ptice selice. 'Treba mijenjati mjesto i ljude s kojima radiše jer te to drži živim, svježim. Ako čovjek dobije priliku igrati na nekom drugom jeziku, to je još veća blagodat. I ne vjerujem da ne možeš biti jednako dobar na stranom jeziku', rekla je glumica.

Zašto Hrvati vole turske serije?

Koliko dobro barata turskim jezikom, dokazala je u dvama njihovim filmovima. Bio joj je to prozor u kulturu i običaje, ali i ogromnu filmsku produkciju kojoj bi se rado ponovno vratila. 'Ono što osobno milsim da njima fali je institucija poput naše Akademije dramske umjetnosti. Oni to nemaju. Imaju univerzitet gdje se može studirati film i tv, ali ne na ovaj istančan i profinjen način kao što mi imamo priliku', rekla je Krepela. 

Unatoč tome, kaže Kristina, ne nedostaje im talenta, profesionalnosti i predanosti. Sve to prepoznala je i hrvatska publika koju su prije 5 godina zavele turske serije, a interes raste i za njihove filmove, što dokazuje aktualni Tjedan turskog filma u Zagrebu. 'Oni jesu narod koji je starstven, emotivan, to je ljubav, život ili smrt, obiteljski odnosi. Sve je to meni previše, ali su iskreni u tome i životni i to je razlog zašto to ljudi u Hrvatskoj vole gledati', smatra glumica.

Što je još Kristina otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene