Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Već su letjele plesačice, letjeli su mikrofoni, a letjela i je pjevačica samo su svi mislili kako je to dio nastupa', šalila se pjevačica iz grupe Colonia.


'Energija je u zraku!', poručuje Indira iz grupe Colonija u prilogu inMagazina povodom njihova nastupa u Vukovaru ovog vikenda.

Grupa Colonia je dio projekta 'Nova zvijezda Europe' koju s ponosnim partnerom Konzumom Nova TV dovodi u vaše domove 29. lipnja u 20.00 sati!

>> Hrvatska u EU: Evo nekih hitova čije riječi MORATE znati 29. lipnja!

'Vidjet ćete kad se ja razbacam na stageu u Vukovaru, već su letjele plesačice, letjeli su mikrofoni, a letjela i je pjevačica samo su svi mislili kako je to dio nastupa', objasnila je Indira pred kamerama.

'Ja ću samo reći da će EU profitirati jer će dobiti najljepše žene na svijetu', komentirala je ekipa Colonije skorašnji ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

'Reći ću Prljavcima da mi samo dopuste da kažem 'Slavonijo, tko te nije volio, nije znao što je izgubio'', šalila se Indira koja posnosno ističe svoje slavonsko porijeklo.

Energija i dinamičnost, ono najprepoznatljivije kod Colonije, niti ovog puta neće izostati, pratite prijenos UŽIVO u subotu!

'Dragi moji, Colonija i Prljavci su spremni, a jeste vi spremni?! Ljubi vas puno Colonia!', poručila je za kraj Indira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook