POSLUŠAJTE ODMAH

Nova navijačka himna zarazila naciju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma 'Neopisivo' je u svega nekoliko dana od objavljivanja osvojila javnost.

'Neopisivo' je naziv nove navijačke himne koju potpisuju Zaprešić boysi. Dečki koji su u suradnji s poznatim hrvatskim reperima već zarazili naciju uspješnicama 'Samo je jedno' i 'Srce vatreno' smatraju da imaju najbolju pjesmu dosad.

Pogledaj i ovo showbuzz A i ne samo njih... Ovaj čovjek zaludio je žene diljem svijeta

 Trudna u novom spotu! Sada je izašao i video seksi mame!

Pjesma "Neopisivo" je u svega nekoliko dana od objavljivanja osvojila javnost te na društvenim mrežama skupila gomilu pozitivnih komentara. Zaprešić Boysi su nam otkrili da su ovaj zarazni refren smislili još prije dvije godine za vrijeme EURA u Poljskoj i Ukrajini te čekali svjetsko prvenstvo u Brazilu kako bi Vatrenima i navijačima poklonili novu nogometnu himnu.

'Prije dvije godine pokušali smo sa 'U porazu i pobjedi', znači pjesma koja nije bila iskomercijalizirana, isključivo je puštena van kao navijačka pjesma za podršku našoj reprezentaciji na EURU ali ispalo je da, nažalost bez nekog jakog igrača koji će stati iza cijele priče, pjesma jednostavno nije zaživjela', rekao je Marko Novosel.

Zaprešić Boysi su zadovoljni kako je pjesma zasad prihvaćena u javnosti, no vjeruju da će tek doživjeti vrhunac kako se približava jednomjesečna nogometna groznica i spektakl Vatrenih protiv Brazila na otvaranju prvenstva.

'Krenuli smo na neki naš solo projekt prije dvije godine, još prije eura, i jednostavno napravili 5-6 stvari, ova stvar nam je ostala kao točka na I tog našeg projekta i u najbolje vrijeme smo ju izbacili van i sad očekujemo pravi bum', dodao je Bojan Šalomon Shalla.

Zaprešić Boysi poručuju da pjesmu "Neopisivo" posvećuju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ali prije svega onima koji su im omogućili da pišu i pjevaju o Hrvatskoj, odnosno onima kojih više nema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene