Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ovo je Hrvatska' naziv je još jedne navijačke himne uz koju će nogometni obožavatelji bodriti Vatrene na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu.


No za razliku od dosadašnjih pjesama, ovu, bez podrške nekog jakog estradnog imena, izvode navijači udruge 'Uvijek vjerni'. Za tekst i glazbu zaduženi su bili Branimir Mihaljević i Fayo.

Vezani članci Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta Škoro se zbunio, a njegov odgovor na pitanje postao hit na društvenim mrežama Slika nije dostupna 'Čini mi se brate' - novi HIT domaćih glazbenih legendi!

Bivši nogometaš Silvio Marić u novom spotu za navijačku pjesmu 'Hrvatski sin'

'U jednom trenutku se rodila ideja da bi trebala jedna vesela motivacijska pjesma. Navijanje bi trebalo biti veselje, a opet da bude i motivacijski, da ima neku energiju, a da bude njihova pjesma koju će oni otpjevati kao navijači gdje neće biti nikakav izvođač, nego baš dečki Uvijek vjerni. Kako se rodila ta ideja spontano smo napravili pjesmu, Fayo je savršeno ubo tekst. Ona je kratka, baš za onu formu navijanja', kaže producent Branimir Mihaljević koji napominje da pjesma nije posvećena samo nogometašima Nike Kovača koji će putovati u Brazil, već svima koji su za nju nastupili.

Uvijek vjerni, za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva, na glavnom zagrebačkom trgu za sve navijače pripremaju najveću i najatraktivniju fan zonu u ovom dijelu Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook