Pogledajte sami

VIDEO 'Ovo je Hrvatska'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ovo je Hrvatska' naziv je još jedne navijačke himne uz koju će nogometni obožavatelji bodriti Vatrene na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu.

No za razliku od dosadašnjih pjesama, ovu, bez podrške nekog jakog estradnog imena, izvode navijači udruge 'Uvijek vjerni'. Za tekst i glazbu zaduženi su bili Branimir Mihaljević i Fayo.

Pogledaj i ovo showbuzz Zorica u engleskom izdanju Hit se proširio poput 'zaraze': Ona je Zorica i ona OSVAJA Europu!

Bivši nogometaš Silvio Marić u novom spotu za navijačku pjesmu 'Hrvatski sin'

'U jednom trenutku se rodila ideja da bi trebala jedna vesela motivacijska pjesma. Navijanje bi trebalo biti veselje, a opet da bude i motivacijski, da ima neku energiju, a da bude njihova pjesma koju će oni otpjevati kao navijači gdje neće biti nikakav izvođač, nego baš dečki Uvijek vjerni. Kako se rodila ta ideja spontano smo napravili pjesmu, Fayo je savršeno ubo tekst. Ona je kratka, baš za onu formu navijanja', kaže producent Branimir Mihaljević koji napominje da pjesma nije posvećena samo nogometašima Nike Kovača koji će putovati u Brazil, već svima koji su za nju nastupili.

Uvijek vjerni, za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva, na glavnom zagrebačkom trgu za sve navijače pripremaju najveću i najatraktivniju fan zonu u ovom dijelu Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene