Čelni ljudi poznate španjolske tvornice nogometnih talenata ostali su bez riječi kada su vidjeli majstorije 7-godišnjeg Splićanina. Njegovo ime je Duje Reić i već mu se prognozira zvijezdana karijera.


Nakon okončanih treninga u Makarskoj, sitni ali dinamitni Duje Reić dobio je pozivnicu za Camp Nou.

Vezani članci Slika nije dostupna Nogometaš uvučen u krvavi obračun blizanki NAPOKON PROGOVORIO! Slika nije dostupna Klasnić o privatnom životu nakon razvoda i novom početku

Otkako je prohodao, Duje je na svakom koraku pokazivao svoj nogometni talent. Uživanje u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, 'splitski tić' započeo je prije godinu i pol dana.

'Mama je to forsirala. Po meni prerano, međutim 5,5 godina u današnje vrijeme više nije rano, tako da on sad godinu i pol dana igra balun i to je u biti bilo pravo vrijeme-pogodak, da ga se odvede', rekao je Dujin tata.

>> Alen Halilović sasvim osobno - 'Smeta mi kad me uspoređuju s Modrićem ili Mesijem'

Od jeseni prvašić, ljeto će provesti tradicionalno na splitskom Zvončacu, uživajući u igranju malog nogometa na legendarnoj ''skalini''. Krajem rujna, Duju u pratnji roditelja čeka ispunjenje dječačkog sna, tjedan dana u La Masiji kao gost Barcelone, gdje će imati priliku pokazati zašto nosi nadimak "dijete koje ne može promašiti".

Pogledajte priču o mladom talnetu u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook