Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikola Pokrivač ponovno ljubi! "Nova-stara" djevojka Katrina Dabelić ponovno je osvojila njegovo srce, nakon što su, sredinom prošle godine, odlučili krenuti svatko svojim putem.


Iako je u međuvremenu nogometaš nakratko bio u vezi s manekenkom Iris Rajčić, sad kaže kako taj period pripada prošlosti, a on se želi koncentrirati samo na budućnost jer je, sad kad je ponovno s Katarinom, sretniji nego ikad prije.

Vezani članci Asli Enver (Foto: Instagram) Borba s disleksijom nije ju spriječila da ostvari snove: Zaludila je Hrvate, ali ovo možda niste znali Slika nije dostupna Potrebna transplantacija: Nikola Pokrivač ponovno u borbi s bolešću

'Samoća me ubila', priznao je Nikola i ispričao kako je shvatio da ne može bez Katarine za koju kaže da ga je osvojila svojim osmijehom.

>> Nogometaš Dinama se vratio bivšoj s kojom planira i vjenčanje!

'Nije istina da smo se zaručili, ali načeli smo ozbiljnije teme i pričamo i o tome', komentirao je Nikola medijske napise i nagađanja o tome da su se zaručili.

Uz nagovještaj skorašnjih zaruka, za koje kaže da će biti najveće iznenađenje, ekskluzivno za InMagazin progovorio je i o planovima za budućnost, ali i o odnosu Katarininih i njegovih roditelja. Više pogledajte u priloženom videu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook