Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nikola Pokrivač ponovno ljubi! "Nova-stara" djevojka Katrina Dabelić ponovno je osvojila njegovo srce, nakon što su, sredinom prošle godine, odlučili krenuti svatko svojim putem.


Iako je u međuvremenu nogometaš nakratko bio u vezi s manekenkom Iris Rajčić, sad kaže kako taj period pripada prošlosti, a on se želi koncentrirati samo na budućnost jer je, sad kad je ponovno s Katarinom, sretniji nego ikad prije.

Vezani članci Mario Pašalić i njegova Marija (Foto: Instagram) Glamurozno vjenčanje na domaćem terenu: Hrvatski reprezentativac oženio se dugogodišnjom ljubavi! Reyes i Noelia (Foto: Instagram) Reyesova udovica objavila video koji će vam slomiti srce, podršku joj pruža i Rakitićeva Raquel

'Samoća me ubila', priznao je Nikola i ispričao kako je shvatio da ne može bez Katarine za koju kaže da ga je osvojila svojim osmijehom.

>> Nogometaš Dinama se vratio bivšoj s kojom planira i vjenčanje!

'Nije istina da smo se zaručili, ali načeli smo ozbiljnije teme i pričamo i o tome', komentirao je Nikola medijske napise i nagađanja o tome da su se zaručili.

Uz nagovještaj skorašnjih zaruka, za koje kaže da će biti najveće iznenađenje, ekskluzivno za InMagazin progovorio je i o planovima za budućnost, ali i o odnosu Katarininih i njegovih roditelja. Više pogledajte u priloženom videu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook