Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dinamov napadač otkrio nam je detalje veze s kaštelanskom manekenkom!


Nogometašu Dinama Duji Čopu trenutačno su se posložile kockice - kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Uz to što je nedavno osvojio srce kaštelanske manekenke Ane Kurobase, na terenu golovi padaju kao od šale, a dobio je i poziv za reprezentaciju.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova djevojka nogometaša Dinama oduzimala dah! Slika nije dostupna Hrvatska ljepotica na naslovnici knjige o Jamesu Bondu

'Drago mi je da me uspoređuju Marijem Mandžukićem, napadačem svjetske klase, tako da se nadam da ću jednog dana isto tako osvajati nadimke kao i Mario', otkrio nam je Čop.

Jednom prilikom je Čop izjavio da su mediji osporavali kvalitetu njegove igre, no sada se više time ne opterećuje.

Nogometaš Dinama Duje Čop ljubi kaštelansku manekenku Anu Kurobasu

'Više se s tim uopće ne opterećujem, nije ni da pratim više toliko novine kao što sam prije, mislim da sam se dokazao sebi, što je najvažnije. Normalno da nekad, kad naiđete na nešto takvo negativno što nije istina ni blizu, onda vas pogodi, ali ja sam se naučio već nositi s time, više nisam dječak', rekao je nogometaš.

A i na privatnom planu Duji trenutačno cvjetaju ruže. Prije nekoliko mjeseci na društvenim je mrežama objavio da ljubi lijepu Kaštelanku Anu Kurobasu. Mladi par stoga ne brinu ni uvriježene predrasude, najčešće vezane uz nogometno-manekenske parove.

'Znam da je to pod povećalom, ali ja ne gledam uopće čime se netko bavi da bi s njime imao prijateljske odnose ili neke druge, mislim da je to bezveze', otkrio je nogometaš Dinama.

S obzirom na to da su mnogi u splitskom pjevaču Luki Nižetiću prepoznali Dujina dvojnika, zanimalo nas je je li i s mikrofonom spretan kao i s nogometnom loptom. Što smo otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook