Ekskluzivno

Nogometaš Dinama ljubi kaštelansku manekenku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napadač Dinama i najbolji strijelac hrvatske nogometne lige Duje Čop ovih je dana na jednoj internetskoj društvenoj mreži objavio kako je u vezi s vrlo traženom kaštelanskom manekenkom Anom Kurobasom.

Kaštelanska ljepotica Ana Kurobasa nakon poslovnih je uspjeha sreću ostvarila i na ljubavnom planu. Nogometaš Dinama Duje Čop ovih je dana javno objavio kako ljubi lijepu manekenku. Ana je lani poharala tursku modnu scenu, a nakon povratka je nastavila raditi punom parom. Između ostalog, pojavila se u Gulianovu spotu i onom Tihe Orlića. Život na relaciji Zagreb-Split postao joj je svakodnevica.

Pogledaj i ovo showbuzz Voli golove I ONA GLEDALA UTAKMICU S KOSOVOM Manekenku iznenadila ljubav s nogometašem

Giuliano u novom spotu 'Gdje smo mi' ljubi manekenku Anu Kurobasu

U konačnoj odluci da karijeru nastavi graditi u Hrvatskoj možda joj pomogne i nova ljubav. Napadač Dinama Duje Čop sin je nekadašnjeg Davora Čopa, Hajdukova napadača iz druge polovice osamdesetih godina. Iako je rođen i odrastao u Slavoniji, korijeni ga vežu za Dalmaciju.

Manekenke i nogometaše i inače se vrlo često povezuje, no osim atraktivnim izgledom, 25-godišnja Ana je godinu dana mlađeg Duju zasigurno privukla i nekim drugim kvalitetama. Uz to što se bavi manekenstvom, u Splitu studira ekonomiju. Kako neslužbeno doznajemo od prijatelja bliskih paru, 24-godišnjak i godinu dana starija ljepotica već nekoliko mjeseci ljubuju na daljinu, tijekom kojih ga je Ana često posjećivala u metropoli. 

Novi uspjeh u karijeri Duje Čopa uvrštavanje je na preliminarni popis reprezentativaca koji će zaigrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Od njega nas dijeli još manje od mjesec dana, a hoće li ga ondje s tribina bodriti i Ana, tek ćemo vidjeti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene