Osvojio ju

Slavni nogometaš u zagrljaju lijepe brinete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našem poznatom nogometašu Anti Rukavini nije dugo trebalo da neodoljivim smiješkom osvoji Marinino srce.

Nogometaš Ante Rukavina snimljen je u nježnom zagrljaju lijepe brinete.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Ratujem s tugom Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot

Ipak, samo za potrebe snimanja videospota za pjesmu ''Jednom kad odem", kojom je klapa Brodarica na nedavno održanom šibenskom Festivalu šansone osvojila srca publike. Kada mu je ponuđena jedna od glavnih uloga, nije dugo razmišljao.

'Ja sam tu s mora, Šibenik je grad pisme i pisma je u meni od malena. To je jedna strast i ljubav koju gaji svaki Dalmatinac tako da nije puno trebalo ni nagovora. Stvarno mi je čast što sam u nekakvom spotu gdje klapa piva', kaže Ante.

A oko odabira glumca, nisu dugo razmišljali ni članovi Klape.

'Ante je legenda. Koliko god da je mlad, on je legenda u ovom gradu jer je prilično kontroverzan i za hrvatske prilike budući da je prošao i Hajduk i Dinamo. Mlad je dečko, šarmantan, cure ga vole, i s nama je dobar prijatelj', kaže Jere Matić.

'Riječ je o jednom rođendanskom partiju na kojem nažalost naš glumac sazna da ga njegova voljena kojoj on sve udovoljava ipak ne voli i da je za svog životnog suputnika odabrala Antu a ne njega', objašnjava Željko Petreš, redatelj spota.

Ante Rukavina poručuje: 'Pokreni se!'

Iako nema glumačkog iskustva, Ante se na snimanju izvrsno snašao, a budući da su mu društvo pravile same ljepotice, sve je bilo još lakše.

Glumice za snimanje videospota tražile su se, među ostalim, i putem društvenih mreža pa su mlade djevojke dobile jedinstvenu priliku uživati u Antinu društvu.

Glavna ženska uloga pripala je Marini Fernandez, splitskoj glumici i najboljoj debitantici šibenskog Festivala šansone. Upravo je ondje nastala ideja o suradnji.

'Pjevanje i gluma. Ono jedna umjetnost ne isključuje drugu tako da mislim da bih to mogla kombinirati i to mi je sad u planu', rekla je Marina.

Naporan tempo treninga u Lokomotivi Anti trenutačno ne daje mnogo slobodnog vremena.

'Ovo mi je prvi dan ovoga ljeta da sam došao u Šibenik. Cijelo ljeto sam čekao da dođem. Prije toga sam bio u šestom mjesecu ali još nije bilo lito, jedan dan sam se okupa. Prije toga sam bio za Božić tako da stvarno dva tri dana prosječno u godini dođem u Šibenik. Srećom moji dolaze svako malo do Zagreba pa eto', kaže Ante.

A kako će mu biti u privatnom životu, Ante nerado otkriva. I dalje se nalazi na popisu najpoželjnijih hrvatskih neženja, no djevojku trenutačno nema. Predan je, kaže, isključivo sportu.

'Ne mogu točno izrecitirat neki tip djevojke ali volim nekakvu spontanost, simpatičnost, duhovitost, nešto što će me privuć, mora se neka kemija stvorit sigurno ko i svakom ljudskom biću. Stvarno su me u zadnje vrijeme počeli dosta pitati imaš li curu, imaš li ovo sa svih strana. Znači rodbina ovo ono. Mislim da lagano vrime dolazi ali ja se još ne dam.S druge strane imam sestru koja je to sad odradila, dobila je svoje unučiće tako da sam ja sad tu dobio na vremenu' objašnjava Ante.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene