Njeno drugo lice

Bojana o golišavim scenama: 'Nije baš ugodno skinuti se nakon 40-e'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedno od omiljenih lica hrvatske domaće scene otkrila nam je svoje drugo lice.

Uoči premijere predstave Kolovoz u okrugu Osage Bojana Gregorić Vejzović govori o svojim najzahtjevnijim ulogama. U rubrici 'Njeno drugo lice' prisjeća se ozljede koja ju je udaljila od baleta, odrastanja uz majku glumicu Božidarku Frajt, udaje za glumca Enesa Vejzovića te govori o ulasku u četrdesete. Portret ove cijenjene glumice donosi vam Dalibor Petko.

Pogledaj i ovo Damir Urban s obitelji (Foto: Dnevnik.hr) Posebni klinci Ako mislite da su imena djece Kim Kardashian maštovita, pričekajte da čujete ona domaćih zvijezda...

Brojni poznati na premijeri filma 'Otok ljubavi' - Bojana Gregorić Vejzović privlačila pažnju

Možda niste znali, no prvi debi na filmu imala je još kao djevojčica u 'Visokom naponu' te je od prvog honorara mamu izvela na ručak. Ipak njezin prvi izbor bio je balet. U ansamblu zagrebačkog HNK provela je tri godine, a onda je plešući Labuđe jezero ozlijedila kuk.

'Balet je bio moja velika ljubav, dogodila mi se ta povreda zbog koje je svaki sljedeći pokret bio bol i nije više bilo užitka u tome', sjeća se Bojana koja je od tada nizala i uspješne glumačke uloge.

Za neke uloge se morala i razodjenuti za scenu. 'Nije nikad baš ugodno, pogotovo skinuti se nakon što si navršio 40., moraš imati dosta autoironije i biti smiješan. Publika kao da to ne vidi, saživi se s radnjom i likom', kaže Bojana.

Ona je 2004. upoznala svog sadašnjeg supruga Enesa Vejzovića, dvije godine kasnije su se vjenčali, a plod njihove ljubavi su 8-godišnji Raul i 4-godišnja Zoi. 'Uvijek mi je teško pričati o takvim stvarima, obitelj mi je najvažnija. Enes i moji klinci su moji superheroji. To je ono najvažnije', kaže Bojana koja uz njih ponovno otkriva svijet, ali i svoje strahove.

A što joj nose 40-te? 'Mislim da 40-te donose neku staloženost, ne trudiš se više opravdavati ni svidjeti svima', poručuje lijepa glumica, a njezin cijeli intervju možete pogledati u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene