Gola istina

VIDEO Nakon skandala ipak - uspjeh!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Medijski prostor posljednjih je dana okupirala Nives Celzijus...

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus nakon 'Karanfila' objavila je svoju novu navijačku pjesmu, ali i najavila veliki preokret u karijeri.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, Nives postaje glumica i to u kazališnoj predstavi koja će se postaviti prema njezinoj hit knjizi 'Gola istina'. Jedna od najprodavanijih domaćih knjiga svoje će kazališno izdanje doživjeti na jesen, a Nives je otkrila kako svojim izletom u glumačke vode planira uzburkati domaću kazališnu scenu. Tumačit će jednu od glavnih uloga.

'Od devetog mjeseca krećemo ozbiljno, probe će biti svakodnevne. Uvijek mi je bila želja okušati se malo i kao glumica. Budući da nisam imala prilike negdje drugdje, zašto ne u svojoj predstavi', rekla je Nives.

Nives Celzijus zagrijala atmosferu u Vodicama

Iako se detalji još dogovaraju, neslužbeno saznajemo da redatelj predstave dolazi iz redova cijenjenih domaćih kazalištaraca, a casting za izbor glumaca održat će se vrlo brzo. 'Gola istina' vrvi senzualnim prizorima i upravo se njima Nives najviše veseli.

'Budući da ću ja biti u žiriju i pri izboru glumaca, prvo ću izabrati nekog najzgodnijeg glumca za jednu intimnu scenu sa mnom', smije se Nives.

Baš poput onog ukoričenog, Nives i za kazališno izdanje vrućih avantura garantira da će podići medijsku prašinu. Osim na kazališnim daskama, Nives ćemo uskoro gledati i na jumbo plakatima. Postala je zaštitno lice jedne poznate marke automobila i motocikala za cijelu Jugoistočnu Europu.

Kako je to prošlo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene