Spot na setu serije

Nives otkrila intrigantne detalje: "Nije još bilo drugih muškaraca"

Nives Celzijus (FOTO:PR) - 1 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 1 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 1 Nives Celzijus (Foto: Zoran Kušnjer) Nives Celzijus (FOTO:Instagram) +0 Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Galerija

Nives Celzijus snimila je videospot za baladu "Život pogledaj". Snimala ga je na setu serije "Čista ljubav".

Ljubav, ljubomora, bijes i strast samo su neka od lica Nives Celzijus koja otkriva u baladi "Život pogledaj". Videospot je snimila na setu serije "Čista ljubav", jer tematika pjesme nevjerojatno podsjeća na odnos likova Snježane i Ranka. Nives smo posjetili na setu te nam je otkrila bi li oprostila prijevaru, kako liječi slomljeno srce te zašto nije uklonila tetovažu s imenom bivšeg supruga.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Nives je s novom pjesmom dotaknula živote mnogih žena koje, unatoč lošoj vezi, i dalje ostaju u njoj. Kad bolje razmislimo, svaka je to prošla barem jednom. "Iz vrlo malo iskustva iz okoline da je baš žena u trenutku odlučila 'to je to, gotovo je, odlazim' i oporavljena je i ništa se nije desilo, valjda smo mi žene emotivne, volimo tu neku podršku muškarca pa čak i ako veza nije kvalitetna", priča Celzijus. A pjesma kao da je pisana za njezin lik iz serije "Čista ljubav". Stoga ni ne čudi što su u videopotu glavne uloge pripale Snježani i Ranku. "Osim što je to ljubavna priča svih nas žena, svi smo se našli, nekako je lijepo opisivala i taj odnos Snježane i Ranka, zato mi je bilo posebno emotivno jer posljednjih mjeseci jesam u tom odnosu, proživljavam te njene emocije i iako nije planirano, zaista su na snimanju potekle prave, iskrene suze, kao da se meni dešava", priča Nives.

Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2

Premda mnogi tvrde da prijevaru nikada ne bi mogli oprostiti, Nives je nešto realnija. U životu na estradi se nagledala svega. Prijevare su postale svakodnevica, a i sama je prošla bolan razvod. No negativna iskustva je nisu pretvorila u ogorčenu sumnjičavu ženu. I premda su od razvoda s Dinom prošle četiri godine, Nives još nije uklonila tetovažu na kojoj piše "Dinino vlasništvo". "Nije bilo potrebe jer nije bilo drugih muškaraca tako da se još nije pokazala potreba za tim, a može mi biti i pomalo simpatično da osjetim tu neku ljubomoru i posesivnost pa onda izbori se da ju maknem", komentira pjevačica. I dok mnogi nagađaju da je u vezi, ona tvrdi da je solo. Mi joj vjerujemo na riječ.

Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3

Što nam je još Nives otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. Kako je to izgledalo pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene