Nives Celzijus mnoge je zbunila svojim ''trudničkim'' odjevnim predmetom.

Galerija


Brojna poznata lica našla su se u kazalištu Komedija na premijeri predstave Revizor, gdje su glavni protagonisti predstave Filip Juričić i Damir Lončar.

Mnogi su se pitali je li seksi Nives Cezijus za kazališnu premijeru zaboravila odjenuti hlače ili suknju. Ružičasta haljina od pliša u obliku košulje sakrila je eventualni trudnički trbuščić. Naime, Nives se osjeća kao da je u drugom stanju.

''Meni je svaki dan muka, ide mi na povraćanje, šminkaju me, a ja kažem 'Isuse, pušila si!', kaže 'Nisam, tek sam jučer pušila, oprosti, dezinfincirala sam ruku!', kažem 'Osjetim neke mirise, makni te ruke!' Imam sve simptome trudnoće, a ne mogu bit trudna! Nema nikakva logičnog objašnjenja, ali ja sam zaista kao trudna!'' pričala je Nives Celzijus opravdavajući svoj stil odijevanja s premijere.

Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Nives Celzijus (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Ako je i trudna, začeće se dogodilo višim silama jer, glumica tvrdi, bliskih susreta nije bilo!

''U seriji toliko bogat ljubavni život, a u stvarnom životu ništa! Ništa!'', iskrena je bila Nives.

Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Matija Vuica glavni je krivac što je najkomentiranija mladenka ove godine izgledala senzacionalno. Skrojila je vjenčanicu za Tiju Jurčić, novu suprugu Marija Mamića.

''Tia je izuzetna, divna, blaga, jednostavna mlada žena, koju sam tek tada upoznala'', kazala je Vuica za novopečenu Mamićku.

To ni ne čudi s obzirom na to da je dizajnerica dugogodišnja prijateljica s Tijinim novim svekrom Zdravkom Mamićem.

''Zdravka volim, znam ga dugi niz godina i on je jedan od onih ljudi koji je davnih 90-ih, još na početku moje karijere, uvijek govorio: 'Matija, podržavam te, od tebe će nešto biti!' Zato ima kod mene neograničen kredit'', priznala je Matija.

Priče oko glazbene dive Zdenke Kovačiček i Chanelove revije Karla Lagerfelda u Parizu ne jenjavaju.

Nije se još javio Karl! Ali ja sam u kontaktu s njegovom agenticom i imam opet jednu ekskluzivnu vijest da će možda izaći CD, ali vrlo ekskluzivan, u ime Chanela će se prodavati u maloj tiraži, i ja ću biti gore sa Elektrom'', otkrila je Zdenka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.