Hipnotizirajuće

Svjetsko prvenstvo iz kuta Nives Celzijus: ''Imaju lijepe guze, zanimljive su i one scene gdje dižu majice''

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

U prilogu IN magazina saznajte kome je Nives Celzijus dodijelila crveni karton, kako se snašla u nogometnom testu i koji su njezini trikovi za najbolji navijački selfie

Nogometna euforija u punom je jeku, a ne odolijeva joj ni nježniji spol. Stoga smo u naš studio pozvali pravu nogometnu poznavateljicu Nives Celzijus. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Vatreno za vatrene" Nivesin je moto za ovo Svjetsko prvenstvo i moramo priznati uz ovakve navijačke snage, ne čudi da smo tako slavno otvorili igru. I dok momci broje statistike, golove, razlike, mi smo pronašli nešto drugačiji, ženski kut gledanja na nogometnu scenu.

''Nogometaši su možda najsklađenije građeni bar što se mog ukusa tiče, imaju lijepo razvijene noge, imaju pločice, ruke, sve je to nekako skladno, čvrsto građeno. Imaju lijepe guze, zanimljive su i one scene gdje dižu majice i brišu znoj pa izviri six pack'', komentira Nives. 

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

I dok takve scene možda jesu hipnotizirajuće, još uvijek uspijevamo popratiti što se zbiva u šesnaestercu.

''Mislim da mi žene znamo jako dobro tu nogometnu terminologiju, ali kad mi to krenemo objašnjavati onda to zvuči tako blesavo i nespretno. Mi to znamo prepoznati, samo ne znamo lijepo to riječima opisati'', zaključila je pjevačica. 

Možda nećemo o nogometnoj terminologiji, ali za Nives smo pripremili mali test iz nogometnih zanimljivosti.

A o čemu je točno riječ, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene