U prilogu IN magazina saznajte kome je Nives Celzijus dodijelila crveni karton, kako se snašla u nogometnom testu i koji su njezini trikovi za najbolji navijački selfie

Galerija


Nogometna euforija u punom je jeku, a ne odolijeva joj ni nježniji spol. Stoga smo u naš studio pozvali pravu nogometnu poznavateljicu Nives Celzijus. 

Vezani članci Lucija Baban (Foto: Instagram) Fitness instruktorica je prava bomba: Upoznajte atraktivne sestre naših poznatih dama Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Nives i Ivana malo toga ostavile mašti: "Podsjetile ste me koliko volim Hrvatsku"

"Vatreno za vatrene" Nivesin je moto za ovo Svjetsko prvenstvo i moramo priznati uz ovakve navijačke snage, ne čudi da smo tako slavno otvorili igru. I dok momci broje statistike, golove, razlike, mi smo pronašli nešto drugačiji, ženski kut gledanja na nogometnu scenu.

''Nogometaši su možda najsklađenije građeni bar što se mog ukusa tiče, imaju lijepo razvijene noge, imaju pločice, ruke, sve je to nekako skladno, čvrsto građeno. Imaju lijepe guze, zanimljive su i one scene gdje dižu majice i brišu znoj pa izviri six pack'', komentira Nives. 

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

I dok takve scene možda jesu hipnotizirajuće, još uvijek uspijevamo popratiti što se zbiva u šesnaestercu.

''Mislim da mi žene znamo jako dobro tu nogometnu terminologiju, ali kad mi to krenemo objašnjavati onda to zvuči tako blesavo i nespretno. Mi to znamo prepoznati, samo ne znamo lijepo to riječima opisati'', zaključila je pjevačica. 

Možda nećemo o nogometnoj terminologiji, ali za Nives smo pripremili mali test iz nogometnih zanimljivosti.

A o čemu je točno riječ, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.