Nives Celzijus i Nikolina Ristović otkrile su što misle o javnim izljevima ljubavi.

Galerija


Jesu li držanje za ruku, nježni poljupci i romantični pogledi rezervirani samo za svoja četiri zida? Ili se zaljubljenost treba pokazivati i javno, na ulici i fotografijama na društvenim mrežama? Upitali smo naše zvijezde vole li svijetu obznaniti koliko vole svoje partnere ili nježnosti skrivaju od javnosti.

Nives Celzijus (Foto: Instagram)
Nives Celzijus (Foto: Instagram)

Vezani članci Gazde i Renata Končić Minea (Video: IN Magazin) Glazbenici benda "Gazde" otkrili kako provode ljeto te koje tajne začine koriste pri pripremi roštilja Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives otkrila tajnu svog donjeg rublja, ali i što bi učinila da se probudi s drukčijim proporcijama tijela

"A svi smo mi malo stalkeri pa volimo vidjeti što se dešava u tuđem dvorištu", rekla je Nives Celzijus. U dvorištu Indire i njezina supruga Miroslava događa se ljubav od 0 do 24. Dodiri, poljupci i nježnosti pršte bez obzira na to ima li promatrača ili ne. Koliko voli svojeg supruga Igora, Severina ne krije. Fotografijom nježnog poljupca na plaži svima je jasno dala do znanja da je ludo zaljubljena.

Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram)
Severina, Igor Kojić (Foto: Instagram)

Nježnosti javno razmjenjuju i Maja Šuput i njezin zaručnik Nenad. Njima su držanje za ruku i zagrljaji na očigled sastavni dio dana. Romantika ne izlazi u javnost kada je u pitanju Nikolina Ristović. Rijetko ćete vidjeti kako sa suprugom izmjenjuje nježnosti na javnom mjestu ili na fotografijama na društvenim mrežama. "Pa ja sam onako dosta suzdržan tip. Nisam netko tko naginje nekakvim velikim izljevima emocija javnim", rekla je Nikolina. Paola Valić Bekić također voli svoju privatnost.

Nikolina Ristović (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Nikolina Ristović (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

"Sve mi je to ok dok postoji neka mjera u tim ljubavnim objavama i kada to netko radi simpatično. Naravno, ima i onih varijatni koje u nama izazivaju reakciju 'zbljuv'. Kao bljuje nam se od te romantike i patetike ljubavne i to", zaključila je Nives Celzijus.

Što su nam još otkrile poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.