Prijateljstvo nakon razvoda?

Svaki dan provode zajedno: "Imam nekako preblizak odnos s bivšim mužem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Postoji li prijateljstvo poslije razvoda? Parovi na domaćoj sceni odlučili su pobijediti izazove rastanka i dokazati kako je moguće voljeti se i nakon bračnog kraha.

Postoji li prijateljstvo poslije razvoda? Parovi na domaćoj sceni odlučili su pobijediti izazove rastanka i dokazati kako je moguće voljeti se i nakon bračnog kraha. No, koja je tajna njihova uspjeha? Doznali smo ima li doista ljubavi nakon razvoda, koji će to parovi lakše ostati prijatelji i jesu li ta prijateljstva iskrena.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

"Jako sam bliska sa bivšim suprugom, mi smo vrlo često jedan tim zapravo. Moj Vlado, moj bivši suprug, radili smo sve spotove više manje zajedno, uvijek je tu za mene, davao mi je dobre savjete, pomagao", priča Ana Rucner.

Nakon devet godina braka i dvoje djece, i Nives Celzijus te Dino Drpić odlučili su svaki nastaviti svojim putem, no bez ogorčenja. Njihova dva razloga za sreću, Leone i Taisha, spajaju ih čak i na ljetovanjima, a pjevačica je i sama priznala kako upravo zbog njih nije spremna u svoj život uvesti novog muškarca. "Imam nekako preblizak odnos sa bivšim mužem s kojim provodim svaki dan, imam koga za skuhat mu ručak, imam koga za izderat se kad sam nervozna", rekla je Celzijus.

Poslovnu suradnju s bivšim suprugom Ivanom Balićem do danas je nastavila i Mila Elegović koja i dalje rado staje pred njegov objektiv. Ivan je tako često prisutan na snimanjima njezinih spotova i njihovo prijateljstvo odražava se na njegovim fotografijama bišve supruge. "Na to sam posebno ponosna jer što sam starija to više otkrivam da svijet oko mene nije onakav kakav sam mislila, dobar, nego da ima jako puno negativnosti pa ljude koje mi volimo i koji nas vole moramo čuvati", smatra glumica. Što su nam još otkrili naši slavni te tko to čak i radi zajedno, provjerite u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene