Evo što je još otkrila

Nina otvoreno: 'Prije sam izgledala kao bundeva, sad sam normalna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda druge večeri Cro-A-Portera bila je Nina Morić. Povratkom na modne piste dokazala je da seksi pojavom izaziva itekako mnogo pažnje. Poznata manekenka koja se nadavno ponovno udala, za inMagazin je otvoreno govorila o svojim estetskim zahvatima, bivšem suprugu Fabriziju Coroni te svom sinčiću Carlosu.

'Ja sam nosila tisuću revija i svaki put mi je kao prvi put. Posebno u Hrvatskoj, jer su me stalno kritizirali. Jooj, što ako padnem, ali bilo je OK', komentirala je Nina Morić svoj povratak na hrvatsku pistu.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Inače, nakon burnog razvoda Nina je trenutačno sretno udana. U kolovozu je u Kambodži izrekla sudbonosno da Massimilianu Dossiju. Za milanskog poduzetnika udala se u budističkom hramu Angkor Wat.

>>  Je li vam poznata ova pozadina?

'Vjenčanje je u principu samo jedan papir. A postoji i spiritualno vjenčanje. Mislim da je spiritualno vjenčanje bolje nego živjeti u braku 20 godina s nekim tko te vara'.

Iako je raskid s Fabrizijom Coronom prije šest godina Nina je teško podnijela i u siječnju 2009. čak završila u milanskoj bolnici na ispumpavanju želuca jer je popila 20 tableta za spavanje, bivšeg muža nikad ne bi izbrisala iz svog života.

'Ja sam pogriješila u puno stvari u životu, sigurno. Možda sam bila s muškarcima nakon Fabrizia, tražila nekakvu spontanu ljubav. Ali naučila sam nešto i iz toga. Sad živim zadovoljna. Ovo je moj drugi brak, ja sam kao Elizabeth Taylor, imat ću pet, šest, sedam možda čak 10 brakova. Ali znam koliko vrijedim i nitko me ne može osuđivati', kaže Nina Morić.

Uostalom, iz tog braka ostalo joj je najveće bogatstvo - sinčić Carlos.

'Odbila sam internacionalnu karijeru nakon spota Rickyja Martina zbog sina. Ali ja se ne želim, ja imam duh slobodan.'

Nina otvoreno priznaje kako je svojevremeno pretjerala s neinvazivnim estetskim zahvatima na svom licu.

'Prije sam izgledala kao bundeva, sad sam normalna. Ali sad sa 37 godina mislim da svaka dob ima svoju ljepotu', zaključuje.

Osobito se divi Michele Pffeifer koja se, kaže, zna nositi sa svojim godinama.

'Vidim neke izopačene žene sa 60, 70 godina koje žele izgledati kao curice, to je tužno', objašnjava Nina.

Izgleda da je u Nininu slučaju ona 'što te ne ubije, to
te ojača'. Danas djeluje zadovoljna sobom i svojim životom. 'Ja znam koliko vrijedim, neovisna sam o ijednom muškarcu, nisam udana za bogataša, nogometaša nego sam žena koja ima karijeru u koja radi', kaže Nina Morić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene