''Vidjet ćemo kako će biti''

Iznenadno povlačenje sa Supertalenta ju je iznenadilo, no unatoč tome sprema nešto čime će pokoriti scenu: ''Znala sam da je pravi trenutak!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar In Magazin: Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +9 Supertalent: Nina Martina Korbar Galerija

Njezin nastup u jednoj od audicijskih emisija Supertalenta oduševio je i publiku i žiri. Nina Martina Korbar zbog korone nažalost nije otišla u polufinale. No, svoj glas koji je konačno predstavila, i pjesme koje sama piše, uskoro će dobiti i stvarne obrise. Na snimanju videospota njezina prvog autorskog singla, za In magazin ispričala je sve o glazbenim planovima, kilaži koja ju je godinama sputavala, ali i karijeri fitness trenerice.

Zašto ovakav glas čuvati samo za sebe, nikome nije bilo jasno. 29-godišnja Nina Martina Korbar nastupom na Supertalentu oduševila je i žiri i publiku, a onda i otkrila zašto ranije nije imala hrabrosti stati na pozornicu:

Pogledaj i ovo Nina Martina Korbar nema odustajanja! Djevojku moćnog vokala možda više nećemo gledati u omiljenom showu, ali evo što je njoj zapravo najbitnije!

''Kilaža me jako sputavala, ja sam imala 60 i nešto kila više nego što imam sada. Čak nije samo ta kilaža koliko je ta kilaža utjecala meni na moju psihu. Jednostavno. Osjećaš se da bez obzira što imaš sto vrlina ali ta jedna mana te određuje i ti nisi dostojan ni vrijedan jer imaš tu manu'', ispričala je tada. 

Odlaskom viška kila, stiglo je dugoočekivano samopouzdanje. A onda i oduševljenje mnogih. Nažalost, zbog pozitivnog testa na koronavirus natjecanje nije mogla nastaviti:

''I baš sam bila i tužna i razočarana, jer stvarno sam vjerovala jako u sebe i baš sam imala feeling da bi dogurala i do finala i do pobjede, ali tako je trebalo biti. Sad smo ovdje snimam svoj prvi spot, svoju prvu pjesmu. Sve ima svoje zašto'', kaže. 

Svoj talent, koji je tijekom odrastanja brusila u glazbenim školama, sada će, kaže, konačno dobiti stvarne obrise. Snimila je svoju prvu pjesmu koju autorski potpisuje:

''Ja osjećam da je bio pravi trenutak, i stvarno sam i tokom proba, i nastupa i priprema za polufinale Supertalenta znala da je to pravi trenutak i baš osjećam da sam spremna pokazat ljudima ono što znam'', kaže. 

Ovih danas za nju snima i videospot koji će uskoro ugledati svjetlo dana:

''Zove se ''Neprocjenjivo, zapravo opisuje mene kao osobu koja sam bila prije, i osobu koja sam ja danas. Neki kao put od ružnog pačeta do labuda'', objasnila je. 

Uz glazbu, Nina Martina i dalje nastavlja borbu s kilogramima. Ne samo svojim! S kolegom Marijem Mandićem pokrenula je vlastiti fitness centar u kojem uz vježbanje i savjete o prehrani daju i psihološku potporu ljudima s viškom kilograma:

''Mi smo spojili ono što je nama nedostajalo kad smo bili pretili, s obzirom da je i on smršavio jako puno kilograma. Ono nešto što je nama falilo sa stručnošću'', objasnila je.

Svi padovi, bitke ali i pobjede, već dugo su njezina snaga. Ali i inspiracija za nove pjesme koje sada želi predstaviti svima!

''Prije spavanja najviše volim uzeti svoj rokovnik u kojem zapisujem, tako da u ladici imam pjesme za dalje, ali vidjet ćemo kako će bit, daj bože da pjesma bude super i da se ljudi sami prepoznaju sa svojim borbama u njoj'', kaže. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Nova fotka poljupca Beckhama i njegove kćeri izazvala podijeljene reakcije: Jedni ga nazivaju čudakom, drugi kažu da time pokazuje ljubav!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +3 Miloš Biković (Foto: Instagram) Celebrity Srpski miljenik žena objavio fotku iz djetinjstva, a za to je imao poseban razlog: "Hvala svima. Posebno ovoj djevojci"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene