Mlada pjevačica Nina Kraljić otkrila je kako se bori s konstantnim skandalima i optužbama vezanim uz pjesmu 'Lighthouse', s kojom će nas predstavljati na Eurosongu.


Hrvatska pjesma na ovogodišnjem Eurosongu, koji će se održati u Stockholmu, stoji odlično na kladionicama koje joj previđaju ulazak u pet najboljih, pa se mnogi nadaju uspjehu nakon godina loših rezultata. Ipak, gorak okus ostavljaju konstantni skandali i optužbe koje se lijepe na pjesmu 'Lighthouse' Nine Kraljić.

Vezani članci Albina Grčić Nakon Albinina ispadanja s Eurosonga Twitter preplavile šale na račun iste osobe, pogađate li o kome je riječ? Nina Badrić - 3 Neki se na Eurosongu baš i nisu proslavili, ovo su bile hrvatske pjesme koje su se malo koga dojmile

Otkrila je kako se bori s optužbama da njezina pjesma nema ništa hrvatsko jer su je napisali inozemni autori te da pjeva na engleskom jeziku. 'Kako ne ako sam ja Hrvatica, nije mi jasno. Onda sam Skandinavka po tome, ne bih rekla, imam hrvatsko državljanstvo, rođena sam u Zagrebu, ponosna sam Hrvatica.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr