Ne sviđa joj se to

Nina Kraljić: ''Nevjerojatno da se ženu percipira je li s muškarcem, je li zaručena, udana i što je obukla''

Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Galerija

Nina Kraljić živi svoj san. Svojim glasom i jedinstvenim glazbenim izričajem oduševljava publiku. A inozemni glazbeni proboj, koji joj je bio na popisu želja, uspješno se ostvaruje.

Prekrasan ambijent dvorca Oršić u Gornjoj Stubici savršeno se uklopio s glazbom Nine Kraljić. No kamo god dođe, ova glazbenica oduševljava svojim glasom, ali i emocijama koje prenosi.

Pogledaj i ovo Nina Kraljić - 3 A ima i novo ime! Ninu Kraljić nakon prošle Dore ne viđamo često, no sad se pojavila s novim imidžem i u drugačijem izdanju

''Mogu reći da sve pjesme koje sam do sad otpjevala, baš stojim iza njih, baš su dio mene, baš su dio nekih mojih iskustava i jako su osobne'', otkriva Nina Kraljić u razgovoru za IN magazin.

Sa svojim timom ovih je dana prilično zaposlena, raspored koncerata im je ispunjen, što je zaista veseli.

''Uvijek su nastupi ovako neka predivna okruženja, dvorci, tvrđave, nacionalni parkovi, muzeji, baš lijepe priče'', opisuje Nina

Kako kaže, već su kao prava obitelj, no njezina je na kraju uvijek zadnja.

''Ja udaram šakom u stol pošto sam ja šef. Ja mislim da nisam strog šef. Ja baš volim - nikad dečkima ne kažem sad moraš to obući ili moraš se tako ponašati. Normalno da držim neke konce u svojim rukama'', otkriva Kraljić.

Ova mlada glazbenica priželjkuje inozemnu karijeru. A tu je već na dobrom putu. Nakon Eurosonga nastupala je u inozemstvu, što joj je otvorilo mnoga vrata. Nedavno je pjevala i sa švicarskim orkestrom.

Uspjeh na glazbenom polju donio je mnogo zanimanja i za njezin privatni život. No na ta pitanja nikako se ne može naviknuti.

''Evo mene se konstantno pita jesam li zaručena, što je nevjerojatno da se ženu percipira je li s muškarcem, je li zaručena, udana i što je obukla i kakvu frizuru ima'', govori pjevačica.

Što je još otkrila Nina Kraljić pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene