Nina Gazibara među prvima se u bivšoj Jugoslaviji skinula za duplericu.

Galerija


Nina Gazibara, jedna od prvih manekenki koja je gola osvanula na duplerici, stala je pred naše kamere.

Snovi jedne od najljepših Slovenki Nine Gazibare ostvarili su se kad se '72. kao teta u vrtiću prijavila na izbor za Miss Slovenije i pobijedila. I danas, kad joj se bliži okruglih sedamdeset, izgleda besprijekorno i ponosno ističe da je potpuno prirodna.

''Dosta spavanja, da si čim manje pod stresom i da si sretan u životu. I da puno voliš, to pomaže da je osmijeh lijep i da se vidi zadovoljstvo'', otkrila je Nina tajnu svojeg dobrog izgleda.

11.10.2017.
Nina Gazibara (Foto: Dnevnik.hr) - 3

Inače, uz manekenke Slavicu Ecclestone, tada Radić, i Anku Senčar, Nina je jedna od prvih manekenki koja se razodjenula za duplericu.

Nina Gazibara (FOTO: Facebook)
Nina Gazibara (FOTO: Facebook)

''Zašto ne bismo u mladosti pokazali ono što imamo. Te slike nisu vulgarne. Tanka je linija između golog ženskog tijela koje slikate ili snimate na kakav ćete način to predstaviti. Dakle, razlikuju se vulgarne i umjetničke fotografije'', kazala je bivša Miss Slovenije.

Ninu Gazibaru sreli smo na ljubljanskom tjednu mode, a tko je još stao pred kamere IN magazina, pogledajte u našem videoprilogu.

11.10.2017.
Nina Gazibara (Foto: Dnevnik.hr) - 1

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.