Nina Badrić vjeruje kako su četrdesete najbolje godine za ženu


Iza glazbene zvijezde Nine Badrić godina je puna uspjeha - pjesme koje su uspješno zaposjele glazbene ljestvice, rasprodani koncerti, velika putovanja, među ostalim, i u svetište Lourdes. I na kraju, božićna priča koja završava koncertom u novogodišnjoj noći u najljepšem gradu Europe – Zagrebu.

Vezani članci Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa Nina Badrić Nina Badrić pokazala noge u kratkoj haljinici, evo zašto joj svi govore da je kao djevojčica, a približila se šestom desetljeću

 

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

'Pamti ću je kao solidnu godinu. Neću reći da mi je bila jedna od najboljih godina, ali ja mislim da su mi tek najbolje godine preda mnom i da moje vrijeme tek dolazi', rekla je Nina.

Vjeruje kako su četrdesete najbolje godine za ženu. A ona više ne pristaje na kompromise i promašene priče.

'Godine kada si dovoljno mlad da možeš još sve, a dovoljno zreo da namirišiš u startu krivu priču, i da točno znaš što ne želiš', kaže.

Ljubav joj se možda u ovoj godini nije dogodila, no ona u nju i dalje vjeruje. Doživjet će ih još mnogo u životu, kaže Nina, no jedno se ne događa dvaput.

 

 

#onokad te pjesma pogodi u dusu‼️Opsaaa saaa #CIPELE #workinprogress #ninabadric @envyroom

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

'Ali je samo jedna ona prava, istinski susret, u to vjerujem. Taj nekakav tako reći sudbinski susret, kada točno znaš 'aha to će biti to'', kaže.

S kojim god muškarcem ostvari poslovnu suradnju ili snimi videospot, mediji je neminovno povežu i za to im hvala, poručuje. Šali se kako to doživljava kao brigu za njezino zdravlje. Ali još uvijek, priznaje, nije naučila mnogo o muškarcima.

Nakon 20 godina karijere Nina je dva dana zaredom rasprodala Lisinski, a humanitarnim božićnim koncertom počastila je i Pulu.

Cijelu Nininu priču pogledajte u IN Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook