Molitva pomaže

Nina Badrić smisao života pronašla u vjeri: ''Lakše se nosim uz nekoga tko mi stoji za leđima''

Nina Badrić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nina Badrić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Nina Badrić progovorila je o vjeri i ljubavi.

Doći na vrh uvijek je lakše nego ostati na njemu. Zna to i Nina Badrić koja se može pohvaliti kako je na glazbenoj sceni već više od 20 godina. Pomoglo joj je u dugogodišnjoj karijeri to što je uvijek bila izravna. Međutim, priznaje da joj to što bi uvijek svima rekla ono što misli katkad i nije pomoglo.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

"Puno me puta to uvalilo u probleme, moja nesmotrenost, brzopletost. S godinama naučiš malo zadržati i izbrojati do 10, ali što sam pomislila, to sam i izgovorila, ali to nije dobro, naravno. Međutim pitam se onda bih li uopće uspjela da nisam imala takav karakter, koji je bio pomalo bezobrazan, vrlo iskren, i ja sam jednostavno znala neki svoj put", otkriva Nina.

Ljubavna tematika nepresušna je tema za ovu pjevačicu. Čini se kako za Ninu još uvijek nije stigao posljednji vlak o kojem pjeva u posljednjem singlu.

"Ne možeš čekati vlak, nego se moraš jednostavno ukrcati na vlakove koji kroz život prolaze, a negdje na tom putovanju naprosto se stvari dese", tajnovita je bila pjevačica.

Osim u obitelji, Nina je svoj smisao života pronašla u vjeri. Molitva joj iznimno pomaže da ostane jaka, pribrana i sretna osoba. Vjera joj je, objašnjava, dala duhovni mir i naučila je beskompromisnom davanju. Nina se, kaže, svaki dan trudi biti ponizna i početi dan zahvalnošću.

"Možda je to čak pronašlo i mene prije nešto više od 10 godina, kada te više svijet kao takav ne može zadovoljiti maksimalno. Uvijek fali onaj mali dio gdje kažeš OK, ali nešto nije potpuno. Jednostavno, ja kao čovjek lakše se nosim uz nekoga tko mi stoji za leđima", govori Nina.

Iako korača uz vjeru, na pitanje je li se pojavila osoba koja bi mogla pratiti Ninin užurbani tempo, pjevačica, unatoč svojoj razgovorljivosti, ostaje bez teksta.

"Ljubav se ne može sakriti – ljubav niti kašalj'', kazala je pjevačica kroz smijeh te napustila intervju.

Nina Badrić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nina Badrić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene