Dalibor Petko dao je sjajan izazov Nini Badrić i Mariji Husar. Badrić je potpuno rasturila! Ovome se od nje nismo nadali!


Nina Badrić gostovala je u emisiji 'Petak s Petkom', a u njoj je pokazala i kako to izgleda kada imitira svoje slavne kolegice. Nina je poznata kao sjajna imitatorica, a ne nedostaje joj ni smisla za humor. Igru 'Pogodi tko sam' igrala je sa svojom kolegicom i kumom Marijom Husar, a nakon što je Marija imitirala svoje kolege, došla je na red i Nina.

Vezani članci Antonio Lujak (Foto: Dnevnik.hr) Doznali smo koje dijelove svoga tijela naše zvijezde vole, a koje bi najradije zaboravili da postoje Sementa Rajhard (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Sementa otkrila: "Ja sam iz pentekostne zajednice, smatramo da ne treba pratiti neku tradiciju"

Zrinko Tutić, Severina, Baby Dooks, Tereza Kesovija, Josipa Lisac - Nina je izvanredna!Do suza je nasmijala Petka, Mineu i Mariju Husar. Iako smo znali da je Nina humoristična, ovome se zaista nismo nadali!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.