Nikolina Poropat osmislila je brend NinaNina Fashion i svojim cipelama osvojila Hrvatsku.


Nikolina Poropat stvorila je vlastite cipele. NinaNina Fashion preko noći je postao slavan brend među brojnim ljubiteljica cipela unatoč tome što ne postoji trgovina u kojoj se mogu kuputi.

Vezani članci Neobične cipele (Foto: Instagram/crimesagainstshoemanity) Visoka moda ili potpuna ludost? Neobične cipele samo za posebne prilike Slika nije dostupna Hvala mu za smijeh: Tražio je način da ne smoči cipele, našao put do komedije dana

Svatko voli biti originalan kad je stil u pitanju. Modni znalci savjetovat će vas da ulažete u komade poput kaputa ili cipela. Ako su pritom personalizirani, bit će to pun pogodak! A cipelice radosnice imate mogućnost dizajnirati sami.

''Na postojećem modelu oni mogu izabrati, trenutačno 17 printeva postoji, znači mogu izabrati jedan print i mogu kombinirati kožu. Na primjer umjesto crvene mogu staviti zelenu. Tako da oni sami mogu biti kreativni'', objasnila je Nikolina Poropat, dizajnerica cipela.

Nikolina je zasad osmislila četiri ženska i tri muška modela, a pazila je i na udobnost.

''Jednostavno sam testirala moje cipele. Išla sam u njima u grad, 20 sati sam bila u njima, totalno je udobna, nisam osjetila nikakvu bol, i mislim da cipela prvenstveno mora biti udobna, a onda lijepa'', otkriva Nikolina.

U njezinoj glavi već se kroje ideje za nove modele. Da nije lako biti sam svoj majstor, reći će vam mnogi koji su se upustili u samostalnu poslovnu avanturu. No isplati se!

Nikolina Poropat (FOTO: PR)
Nikolina Poropat (FOTO: PR)

Dokaz njezina uspjeha jest i činjenica da se Nikolinine cipele, osim u Hrvatskoj, već nose i u Sloveniji, Srbiji i BiH.

Što je još otkrila Nikolina pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.