Snimili smo je

Intervju s Nikolinom: 'Premršava? Kritičare pozivam na dvoboj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza voditeljice Nikoline Pišek uzbudljivo je ljeto. No, umjesto lijepih komentara ispod fotografija na društvenim mrežama, dočekale su je kritike kako je premršava i neuhranjena.

Nikolina Pišek Ristović vratila se u svakodnevicu na relaciji Zagreb-Beograd. Majka 18-godišnje Hane i 9-tomjesečne Une Sofije, priznaje kako su pred njom novi roditeljski izazovi. Dok jedna djevojčica uskoro završava srednju školu, druga tek čeka prve korake. Hana joj, priznaje, pomaže, ali Nikolina tvrdi, Una Sofija je isključivo njezina briga:

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

'Ne opterećuje ni nju niti majku, to jest bake ni jednu ni drugu. Mislim da je to bila isključivo moja odluka pa da se ja moram sa time nositi. Odnosno ako trebam pomoć tražim ju sa strane, bake su tu da uživaju sa bebom', rekla je Nikolina.

Nikolina Ristović podijelila reakcije: Premršava ili preseksi?

Iza nje je obiteljsko ljetovanje na Jadranu: 'Ljetovanje je bilo baš onako bajkovito, iako sam ga se pribojavala budući da smo imali vrlo ambiciozne planove, a malu bebu. I još tako nekakve pse koji su hodali oko nas, tako da billo je dosta zanimljivo, i sve je prošlo fantastično'. 

Budući da smo zaključili da sam jedna od rijetkih osoba na svijetu koja ima, zamislite, rebra - evo jedne fotke na...

Posted by Nikolina Pisek on Tuesday, September 22, 2015

Lijepe trenutke je obilježila te rado podijelila i na društvenim mrežama. No umjesto lijepih komentara dočekale su je uvrede kako je premršava.

'Ako ljudi smatraju da si premršav ili da po njihovim kriterijima izgledaš nedovoljno uhranjeno, što god to značilo, onda će ti to vrlo rado reći u lice i izgrditi, no ako imaš kilicu viša će te potapšat po ramenu i reći baš si divan, onako zdravo izgledaš, jedro, uf', rekla je Nikolina i svojim kritičarima poručila: 'Sve te dežurne kritičare pozivam na dvoboj u disciplini koju god oni izaberu, ako smatraju da sam toliko nejaka i bolesna, pa da vidimo!'

Što je još Nikolina otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

 

Fantastični su mi dušebriznici koji obožavaju podučavati "neuk" puk o tome kako izgleda bolesna i neuhranjena osoba...

Posted by Nikolina Pisek on Monday, September 21, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene