Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavljamo vam domaću ljepoticu koja ruši sve predrasude o manekenkama. Riječanka Nikolina Miletić i službeno je proglašena najsexy Hrvaticom 2013. te je jedan od najzaposlenijih domaćih modela.


Sasvim je jasno čime je Nikolina Miletić zaslužila službenu titulu najsexy Hrvatice. Dvadesetpetogodišnja Riječanka može se pohvaliti statusom jedne od najzaposlenijih domaćih manekenki.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i supruga (Foto: Dnevnik.hr) Drugi put uplovio u bračnu luku s 49 godina, a onda se upustio u avanturu života Slika nije dostupna Jedna od najseksi Hrvatica rekla 'DA': Minovski ju je zaprosio na Santoriniju

'Lagala bih kada bi rekla da mi ne laska. Kada su mi javili da sam osvojila tu titulu Najsexy Hrvatice za 2013. godinu, osjećaj je bio neopisiv, istovremeno sam bila sretna i uzbuđena', rekla je lijepa Nikolina.

Karijeru u svijetu modelinga započela je već sa 14 godina a već sa 16 napravila je prve modne fotografije a zatim je usljedio poziv u Milano.

Nikolini mnoge žene zavide na skladnoj figuri. To prvenstveno može zahvaliti darežljivosti majke prirode.

'Prije svega zahvalna sam svojim genima no u posljednje sam vrijeme sve više postala svjesna da su zdrav način prehrane i redovita tjelovježba od iznimne važnosti za održavanje linije ali također općenito za održavanje zdravlja', kaže Nikolina.

Čovjek bi rekao da ovakve ljepotice jedu list salate na dan!

'Nije istina. Veliki sam gurman i zbilja uživam u jelu. Imam sreću da nikad nisam imala problema sa kilogramima te se nisam nikad trebala odricati finih jela i slastica', rekla je Nikolina kroz smijeh.

Više o Nikolini Miletić saznajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook