Nikita je otkrila kako liječi bolesne, i to pomoću vještine koju joj je dao Isus.


Dance zvijezda devedesetih Nikita, nakon glazbene karijere, ima jednu sasvim drugačiju. Posjeduje certifikat energetskog terapeuta, pomoću kojeg liječi bolesne.

Vezani članci Neda Ukraden - 1 Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene'' Severina - 1 Što starije, to ljepše! Poznate Hrvatice iskreno govore kako se nose s godinama koje lete

A tvrdi da je već četiri godine u vezi samo s Bogom i time je ponovno dospjela u središte pozornosti. Kaže da je sretna. U intervjuu je otkrila koliko je trenutno sretna. 'Doživjela sam takozvano prosvjetljenje. To je nešto kad se spojite sa božanskim i jednostavno više ne moćete ići nazad na niže razine. U čistoj ste ljubavi sa Bogom. Dosta puta mi je dolazio Isus Krist, s obzirom da ja nisam krštena, i on mi je dao te moći, taj dar mi je dao da iscjeljujem ljude, on mi je recimo govorio da odem u šumu', priča Nikita.

Nikita je dugogodišnja vegetarijanka i certificirani energetski terapeut. Uz svoju svijest o Bogu i vjeri te nakon dugogodišnjeg bavljenja meditacijom, Nikita tvrdi, pomaže i drugima. Jednom je prilikom izliječila svojeg kolegu glumca, a izliječila je i svog sina Antonija. 'Imao je dvije ciste veličine oraha u glavi koje sam mu ja makla rukama, bio je težak porod, 15 sati, oživljavali su ga, ja sam do njega napravila čudo', priča Nikita. Što je još otkrila Nikita u velikom intervjuu, pogledajte u prilogu IN magazina.