Nikita je otkrila kako liječi bolesne, i to pomoću vještine koju joj je dao Isus.


Dance zvijezda devedesetih Nikita, nakon glazbene karijere, ima jednu sasvim drugačiju. Posjeduje certifikat energetskog terapeuta, pomoću kojeg liječi bolesne.

Vezani članci Jacques Houdek Jacues otkrio kako se osjeća u novom desetljeću života: "Kad čovjek tak dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne" Miroslav Ćiro Blažević - 3 Ćiro Blažević otvoreno o ženama nogometaša: "Njoj pametnoj najvažnije je koliko para ima"

A tvrdi da je već četiri godine u vezi samo s Bogom i time je ponovno dospjela u središte pozornosti. Kaže da je sretna. U intervjuu je otkrila koliko je trenutno sretna. 'Doživjela sam takozvano prosvjetljenje. To je nešto kad se spojite sa božanskim i jednostavno više ne moćete ići nazad na niže razine. U čistoj ste ljubavi sa Bogom. Dosta puta mi je dolazio Isus Krist, s obzirom da ja nisam krštena, i on mi je dao te moći, taj dar mi je dao da iscjeljujem ljude, on mi je recimo govorio da odem u šumu', priča Nikita.

Nikita je dugogodišnja vegetarijanka i certificirani energetski terapeut. Uz svoju svijest o Bogu i vjeri te nakon dugogodišnjeg bavljenja meditacijom, Nikita tvrdi, pomaže i drugima. Jednom je prilikom izliječila svojeg kolegu glumca, a izliječila je i svog sina Antonija. 'Imao je dvije ciste veličine oraha u glavi koje sam mu ja makla rukama, bio je težak porod, 15 sati, oživljavali su ga, ja sam do njega napravila čudo', priča Nikita. Što je još otkrila Nikita u velikom intervjuu, pogledajte u prilogu IN magazina.