Bivša Feminemka Nika Antolos Ruban vratila se u Hrvatsku.


Nakon 5 godina života u Moskvi, gdje ju je odvela ljubav. Nika Antolos Ruban svoje planove vratila je u Hrvatsku. Otkrila nam je zašto je odustala od glazbene karijere te koga je prvo vidjela nakon povratka.

Vezani članci Maja Šuput, Mario Roth, Neda Parmać, Jole, Ivan Stapić (FOTO: Pixell) Oni su kraljevi svadbi: Evo koliko po vjenčanju zarade hrvatski pjevači Slika nije dostupna OTKRIVAMO KAKO Ana Rucner predstavlja BiH na Eurosongu bez državljanstva!

Otišla je doslovce preko noći, a dvije godine kasnije vezu je okrunila brakom. 'Kad sam živjela u Rusiji skužila sam kako je to živjeti vani, i sada znam kako je njemu ovdje, možda je to zapravo jako dobro'. Priznaje da je tada mnogo riskirala. Mnogi su svojedobno govorili da je upravo to kumovalo raspadu treće postave Femminema. Djevojke su to demantirale, a čini se kako je sada, ako je uopće i bilo svađe sve iza njih.

'Ja sam dobila bebu, Neda je dobila bebu, Pamela je u poslu. Teško nam je bilo čuti se, ali smo se svejedno čule, malo ali kvalitetno. Čim sam došla, u prvih mjesec dana sam se vidjela s njima', prepričava Nika.

OVDJE pročitajte zašto se Fani Stipković nema namjeru vratiti u Hrvatsku.

Neda i Pamela svoje su karijere nastavile, a Nika je svoju priliku u Rusiji propustila. Kako kaže ponude koje je dobivala bile su čista pornografija, a ona se samo do jedne mjere može poigravati sa seksipilom.

Njezina trogodišnja kćer Sienne uskoro kreće u vrtić i sve što treba je steći nova prijateljstava i naučiti jezik. 'Priča hrvatski, engleski i ruski, s time da kuži sve, cijeli engleski, cijeli hrvatski i cijeli ruski, ali kad odgovara meni nešto onda je to na ruskom.

OVDJE pročitajte s kojom se to djevojkom po Zagrebu šeta Josip Radeljak.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr