Najbolji golman

Slavni Nijemac često zapjeva na hrvatskom - 'Dao bih sto Amerika'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolji vratar Svjetskog prvenstva Nijemac Manuel Neuer, opušta se uz pjesme Jasmina Stavrosa. Kad god ima priliku u društvu, na tečnom hrvatskom jeziku, zapjeva 'Dao bih sto Amerika'!

Jasmin Stavros nemalo se iznenadio kad je čuo da dojučerašnji suigrač Marija Mandžukića, Manuel Neuer, u Njemačkoj na feštama želi čuti baš njegove hitove. Stakijevim pjesmama zarazio ga je dugogodišnji trener i prijatelj Toni Tapalović.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros spremao se za festival… Poslušajte posljednju pjesmu Jasmina Stavrosa, objavljena je točno tjedan dana nakon njegove smrti!

'Pa ja sam ostao isto onako zbunjen, ali imam informacije da on često dolazi u Hrvatsku i da je naučio dosta hrvatskih pjesama, između ostalog da mu se 'Dao bi sto Amerika' najviše dopada. Moram spomenuti da je tu pjesmu napisao pokojni doktor Nikica Kalođera i Stevo Cvikić. To je stara pjesma, već 20 i nešto godina. I dan danas je ostala megahit u mojoj karijeri i na mojim koncertima čak djeca od 16, 17 godina je pjevaju', kaže Jasmin.

Naš legendarni pjevač oduševio je spoznajom da najbolji vratar Svjetskog nogometnog prvenstva, pa je u razgovoru s ekipom inMagazina obećao da će poznatom nogometašu, posjeti li ovog ljeta Hrvatsku, pjevušiti na uho.

Legendarni pjevač povjerio nam je i kako je mnogim nogometašima svojim pjesmama uljepšao i svadbena slavlja: 'Pjevao sam Prosinečkom, bilo je sjajno. Dariju Šimiću. ....Pjevao sam nogometašima, uvijek je bila dobra atmosfera. Ja inače svadbe malo radim, u biti uopće ni ne radim više svadbe jer sam došao do nekog standarda svog da jednostavno imam toliko dobrih svojih pjesama da mi nije potrebno da radim svadbe', prisjetio se.

Sa svojih 60 godina pjevač radi punom parom. No ekskluzivno nam je najavio da uskoro postaje umirovljenik: 'Ja dosta radim bez obzira na godine iako 1. 11 idem službeno kao u penziju. To su mi dali prijevremenu penziju. Penzija mi je 1900 kuna, valjda ću preživjeti od toga.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene