roditelji u zreloj dobi

Nije Navojec jedini: "I on je imao djecu s 80 godina. U tome nema ništa loše"

Vlado Kalember, Bojana Gregorić Vejzović, Dejan Aćimović (FOTO: Pixsell) Vlado Kalember, Bojana Gregorić Vejzović, Dejan Aćimović (FOTO: Pixsell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vlado Kalember, Bojana Gregorić Vejzović, Dejan Aćimović (FOTO: Pixsell) Galerija

Vijest da će glumac Goran Navojec i njegov brat Bojan, također glumac, dobiti malenog bracu ili seku, ovih je dana iznenadila mnoge. No, on nije jedini kojeg je najslađa uloga zatekla u zreloj dobi.

Potpuno druga vizura obitelji čeka obitelj Navojec. Četrdesetsedmogodišnji glumac Goran Navojec i njegov četrdsetjednogodišnji brat Bojan dobit će malenog brata ili sestru. Naime, njihov sedamdesetogodišnji otac Zlatko ponovno će postati otac. Zlatkova druga supruga Rajka u drugom je tromjesečju trudnoće i kažu da se sve odvija u najboljem redu. Rajka ima 49 godina i itekako su svjesni svoje dobi pa trudnoću pomno nadzire liječnik.  „I Charlie Chaplin je imao djecu s osamdeset tako da ja ne vidim ništa loše u tome“, kaže Zvončica Vučković.

Pogledaj i ovo Filip Šovagović na proslavi rođenja sina Gorana Navojca povratak u 2010.! Pogledajte šaroliku ekipu s kojom je Goran Navojec slavio rođenje sina, neke poznate Hrvate na starim je fotkama baš teško prepoznati!

Beba bi u obitelj Navojec trebala stići u srpnju. Sudeći prema zaigranosti ovog glumačkog dvojca, čini se, braci ili seki neće nedostajati zabave, igre i smijeha. Otac glumaca je rekao da mu savjete o pripremanju dječjih kašica daje glumac i prijatelj Dejan Aćimović, koji je otac prvi put postao u 52-oj godini.

I miljenik ženske publike Vlado Kalember svoje je prvo dijete dobio u 52. godini. Desetljećima jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, tada se skrasio s Anom Rucner, koja mu je rodila sina Darijana.

Produženje adolescencije i školovanje, imperativ ostvarivanja karijere, skidanje tabua - razlozi su zbog kojih roditeljstvo sve dulje čeka. „Postala sam roditelj prvi put s 34, drugi put s 38 godina i mogu reći da sam sa svojom kćerkom Zoe nekako baš strpljivija“, otkriva glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Vlado Kalember, Bojana Gregorić Vejzović, Dejan Aćimović (FOTO: Pixsell) Vlado Kalember, Bojana Gregorić Vejzović, Dejan Aćimović (FOTO: Pixsell)

A evo i nekih rekordera kada su zvjezdani očevi u pitanju. Rod Stewart, koji uskoro dolazi u Zagreb, otac je po sedmi put postao u svojoj 66-oj. Istu priču ima i Clint Eastwood, a Pablo Picaso dobio je malenu Palomu u 68-oj. Isto je toliko godina imao i Robert De Niro, kada je dobio kćerkicu Helen Grace.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene