Kako preživjeti prekid

Nera Stipičević progovorila o prekidu: 'Nije kraj života'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Statistički gledano, najviše veza puca u siječnju. Crni mjesec je iza nas, a kako se nositi s prekidima otkrili su nam brojni estradnjaci.

Preživjeli smo siječanj pa ovo govorim s lakoćom. Naime, statistički gledano, najviše veza puca upravo tada. Za neke je zaista crni mjesec. Pitali smo stručnjake i estradnjake za savjete kako okrenuti novu stranicu u životu. Većina se slaže u tome da prekid ipak može biti dobra prilika za novi početak. Najnoviji slučaj je Nera Stipičević koja proživljava prekid 16-godišnje veze.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

'To svakako nisu lake i jednostavne situacije, ali su nam potrebne da kroz bol uđemo malo dublje u sebe. Vratiti se sebi i vidjeti što je tebi bitno i naravno o partneru misliti sve najbolje, jer to nije kraj života, to je jedna stepenica i treba ići dalje', rekla je Nera. Što su još zvijezde otkrile o preboljevanju, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene