Kakav dvojac!

Oni su sigurno najneobičniji policajci koje ste ikad vidjeli: Dino i Nino stižu u Dizmovo i napravit će dar mar!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 1 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 2 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 3 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 4 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 5 +0 Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić - 6 Galerija

Oni su zasigurno najneobičniji policajci koje ćete vidjeti. Njihova su imena Dino i Nino i dolaze u Dizmovo napraviti dar mar. Ovaj dvojac utjelovili su Janko Popović Volarić i Momčilo Otašević, koji su nam otkrili nešto o svojim likovima, a prisjetili su se i nekih svojih prvih trenutaka. Na što su potrošili prvu plaću, ali i što su prvo skuhali, otkrili su u idućim minutama.

Janka Popovića Volarića i Momčila Otaševića ovaj put gledat ćemo u uniformama. I to kao jednojajčane blizance Dina i Nina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Momčilo Otašević - 1 A tu je i mamina kuhinja! Momčilo Otašević ljeto je proveo u njemu najdražem društvu, a u jednome je baš posebno uživao: "To je definitivno najbolje"

''Deset godina razlike između njih. Ne može bolje. Intelektualni kapacitet nula. Moruzgve'', kratko su opisali svoje likove. 

Ovaj dvojac nova su lica Dizmova. Dino i Nino veliki su ljubitelji auta i brzina te češće krše zakone nego što ih provode. A policajci su postali kako bi impresionirali dame.

''Volimo državnu službu jer onda možemo čuvati red. Volimo čuvati red i imamo slobodne vikende da gledamo što - Brze i žestoke. Ja sam Vin Diesel, a ja Paul Walker'', šale se. 

S njima u mjestu zasigurno neće biti dosadno, a dečki su dobili još jedan zadatak - prisjetiti se svojih prvih trenutaka.

Odgovori su poprilično zanimljivi, a sve ih možete vidjeti u našem videu! 

Brojne druge zabavne dogodovštine stanovnika malog mjesta Dizmovo možete pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Što su još ova dva glumca otkrila ekipi Nova Buzz, pogledajte na YouTube kanalu Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jena Frumes (Foto: Screenshot/Instagram) Zanimljivosti Nikome nije jasno da je rodila prije tjedan dana, kada vidite kako izgleda njezin trbuh bit će vam i jasno zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene