Kakav uspjeh

VIDEO U društvu zvijezda: Splićanka koja je zaludila New York!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ispred zvijezda poput Rihanne, Sare Jessice Parker, Kim Kardashian i Naomi Campbell na njujorškom fashion weeku prošetala je hrvatska manekenka Ana Buljević.

Neobične crte lica lijepe Splićanke Ane Buljević osvojile su New York. Na tamošnjem Fashion Weeku dizajneri su oduševljeni mladom manekenkom. Nosila je rekordnih 11 revija, među ostalima, miljenika njujorške modne scene Alexandera Wanga i Marca Jacobsa.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Ljepotica! Sprijeda pristojna, ali kad se okrenula bila je to jedna sasvim druga priča o seksi izboru na koji se odlučila

Njezin dan ispunjen je odlascima s kastinga na kasting.

Mlada Splićanka ove sezone obara sve rekorde. Nosila je gotovo sve revije na njujorškom tjednu mode, a slično je i u Milanu, u kojem je zatvorila reviju Byblosa te nosila Dolce i Gabannu. Anina hrvatska agentica Tihana Harapin Zalepugin ne krije ponos na svoju štićenicu. 'Opće je poznato da je Ana jedna od miljenica poznatog dizajnera Alexandera Wanga. Kada smo je ovog prosinca sreli u New Yorku, priznala nam je da i ona obožava njegov dizajn te da rado umjesto novca za njegovu reviju odabere torbu ili odjevni predmet', kaže vlasnica modne agencije Tihana Harapin Zalepugin.

Ove sezone Wangovu reviju nosila je u društvu Kendal Jenner, sestre Kim Kardashian koja je oduševila jednostavnošću i pristupačnošću. Ana je nosila ukupno 11 revija u New Yorku, među ostalima i američke miljenike Monique Luilije i Marca Jacobsa.

Da je ovakav uspjeh Ana ostvarila u devedesetima kada su pistama vladali supermodeli, njezin bankovni račun sada bi imao saldo s više od šest nula. No, kakva je situacija u ovom tisućljeću kada pistama vlada androgini izgled. Uz plaću i sam posao manekenke mnogo se promijenio od devedesetih. Njujorški uspjeh karta je koja Ani otvara vrata revija na ostalim fashion weekovima, ali što je najvažnije i modnih kampanja u kojima danas leži zarada najveća zarada manekenki.

U svakom slučaju pred Anom je uspješna manekenska budućnost. Unatoč tome ima veliku želju završiti Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. Prošle godine nakon svih svjetskih modnih tjedana Ana je pronašla vremena nositi reviju Matije Vuice na Cro a porteru. Osim Ane u Milanu je ove godine veliki uspjeh ostvarila i Dijana Radan. Splićanka je prvi put nosila revije u inozemstvu, a već je osvojila tri piste, među ostalima, Roccobaroca i Krizije. Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene