Nevjerica!

NIJE MOGAO VJEROVATI Belanov hit koji to nije trebao biti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nenu Belana očekuje još jedno zaposleno ljeto. Otkrio nam je u koju pjesmu nikako nije vjerovao.

Za Nenu Belana, jednog od najizvođenijih hrvatskih glazbenika, ovo će ljeto biti radno. Nastupat će po cijeloj obali, a održat će i jedan poseban koncert u Šibeniku. Kakav koncert priprema te za koju pjesmu nije vjerovao da će postati hit, otkrio je za IN magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

'Puno toga je iza mene, dosta sam izdao tih ploča, pjesama, neke od njih su poznatije, ljudi ih vole, mi ih držimo stalno na repertoaru, s tim da ćemo odsvirati neke pjesme koje inače ne sviramo standardno električno jer lijepo zvuči akustično', priča Belan.

Na repertoaru će se zasigurno naći i Rijeka snova. Pjesma je to koja ima više od 4 milijuna pregleda na Youtubeu, a dugo je bila i među najslušanijima u radijskom eteru. No, vjerovali ili ne, autor nije očekivao takav uspjeh.

' I to se nije dogodilo odmah to je interesanto. Mi smo tu pjesmu izveli premijerno na ljeto, baš na Šibenskom festivalu šansone i jedno sedam, osam mjeseci, nitko nije doživljavao tu pjesmu i onda smo došli u tvornicu i mi počnemo tu pjesmu i odjedanput cijela Tvornica  pjeva', priča Belan. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene