Sjećate se njega?

Nekoć je u spotu ljubio Severinu – danas osvaja Pariz!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ekipa inMagazina upravo se vratila iz grada zaljubljenih i donosi vam priču s pariškog Tjedna mode. Vodimo vas na reviju nekadašnjeg top modela koji se pojavio i u Severininom spotu za pjesmu 'Da si moj'.

Pariz je ovih dana svjetski modni centar, a fashion week je u punom jeku. Zavirili smo u backstage revije dizajnera koji je 90ih bio svjetski top model a danas u svom dizajnu koristi hrvatske motive. Adnan Taletović okupio je francusku elitu i predstavio svoju viziju mode.

Pogledaj i ovo showbuzz Modna poslastica Revija Aleksandre Dojčinović otvara 20. jubilarni Bipa fashion.hr

>> 'I danas mi se srce zatrese kad se sjetim Sevke'

'Ova kolekcija je inspirirana sa Putom svile, silk road, putem Marca pola i mojim putem jer sam živio u Aziji, Kini, Hong Kongu, Japanu i Koreji. Printovi su na košuljama, to je moja fotografija, koju sam ja lično snimao za vrijeme svog boravka u Aziji', priča Adnan.

Bilo bi mu još draže da su njegovu prvu parišku reviju došli pogledati i njegovi modne kolege iz devedesetih. Claudia Schiffer, Naomi Campbell ili Karl Lagerfeld s kojima je usko surađivao, nažalost, se nisu pojavili.

'Vjerojatno još nisam toliko slavan da bi oni došli ali doći će jedan dan', poručio je Adnan, a vi pogledajte prilog uz Pariza te se prisjetite njegovih prošlih dana u Severininom zagrljaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene