Vole ih već 35 godina

Nekad su bili jedan od naših najpopularnijih bendova, a danas umjesto slave žele anonimnost

Neki to vole vruće Neki to vole vruće In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neki to vole vruće Neki to vole vruće Neki to vole vruće Neki to vole vruće Neki to vole vruće Neki to vole vruće Neki to vole vruće +0 Neki to vole vruće Galerija

Koncerti benda Neki to vole vruće redovito su rasprodani zahvaljujući hitovima poput ''Medu moj i šećeru'', ''Teška vremena'', ''Jeans generacija'' i mnogim drugim. Hoće li Šomi i Đimi uskoro svoju publiku iznenaditi novom pjesmom i što misle o današnjim trendovima u glazbi, uskoro ćemo vidjeti.

Hitove "Neki to vole vruće" mnogi vole već 35 godina, koliko je prošlo otkad su se pojavili na glazbenoj sceni. I baš te svoje najveće uspješnice izvest će 14. veljače u zagrebačkom Boćarskom domu na dvodnevnom festivalu "Antivalentinovo".

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Samci, parovi ili tko kod došao na Antivalentinovo, Silvestar Dragoje Šomi i Miroslav Stanić Džimi obećavaju dobru zabavu jer njihovi su koncerti prava prilika da se podsjetimo dobre glazbe iz osmadesetih i devedesetih.

''Daj Bože da je i danas tako dobra, kvalitetna muzika kao tih osamdesetih i devedesetih, dok se nisu počeli miješati neki stilovi, dok nisu krenule cajke i ovo što je katastrofa po mom mišljenju'', govori Silvestar Dragoje. 

A ne sviđa im se ni put koji danas pjesma mora proći da bi stigla do slušatelja. Baš zato ovaj dvojac ne planira tako skoro svoju publiku iznenaditi novom pjesmom.

''Mi živimo na minulom radu, kad ste čuli od Stonesa, ne uspoređujem uopće, novu pjesmu? Od Phila Collinsa kad si čuo novu pjesmu?'', pitaju se. 

A na novim pjesmama radi Šomijeva kći Domenika, koja je krenula tatinim stopama i gradi karijeru glazbenice.

''Mora se sama izboriti, mora pasti na puno stepenica da bi nešto postigla jednog dana, ali polako još je mlada'', kaže Šomi. 

Stare fotografije iz mladih dana ovaj dvojac danas s nostalgijom gleda. Pjesme ''California'', ''Medu moj i šećeru'', ''Teška vremena'' i mnoge druge krive su za to što Šomija i Džimija "jeans" generacija nije zaboravila.

A što su nam još sve ispričali, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 One Direction (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene