23 godine poslije

Ovako je to izgledalo 90-te, a evo kako Kraljica svijeta izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica svijeta 90-te, Danijela Gračan i 23 godine kasnije plijeni svojom ljepotom. Uspješna poslovna žena i majka triju kćeri otkriva da je prije pobjede na izboru za Kraljicu svijeta doživjela fijasko na izboru za Miss Jugoslavije.

Danijela Gračan se lentom Kraljice svijeta okitila 1990-e. 'Strašno mi je uopće izračunat prije koliko godina je to bilo. Tada sam bila u Baden Badenu, na izboru za Kraljicu svijetu. Predstavljala sam tad našu bivšu zemlju. Bilo 50ak cura među kojima sam ja pobijedila. I danas kad se toga sjetim, često znam to pričati svojoj djeci, mislim da je to ustvari bio jedan jako važan korak tad u mom životu', ispričala je Danijela za inMagazin.

Prije nego što je pobijedila na izboru za Kraljicu, Danijela je zajedno s Tanjom Tušek doživjela fijasko na izboru za Miss Jugoslavije jer su obje ispale iz natjecanja u prvom krugu.

Pogledaj i ovo Danijela Gračan (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Velika ljubav Danijela Gračan 1990. bila je Kraljica svijeta, a malo tko se sjeća da je tada ljubila Gorana Ivaniševića

>> Prekrasna Banjalučanka osvojila titulu najljepše djevojke na svijetu!

Danijela danas živi idiličnim obiteljskim životom, u skladnom braku s nogometnim trenerom Nenadom Gračanom. Plod njihove ljubavi su tri kćeri. Uz skladan obiteljski život, Danijela ima i uspješnu poslovnu karijeru. Trenutačno obavlja funkciju prodekana na Fakultetu za menadžement u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Paralelno priprema novi važan projekt.

Bez obzira na sve, Danijela i dalje izgleda sjajno. Kaže kako ne koristi nikakve posebne tretmane, no kada je bila mlađa imala je posebne metode za održavanje vitke linije.

'Stanovali smo u zgradi i onda sam znala po noći kad svi stanari spavaju, trčat po stepenicama gore i dolje. Ne znam što bi bila dala da smršavim, da budem tanja, mršavija. Sad je to došlo samo od sebe, sad mi to više nije važno, važnija su mi moja djeca', kaže bivša Missica čiju priču možete pogledati u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene