Vrlo jednostavno

Najseksi baka fatalna i u osmom desetljeću, otkrila je u čemu se krije tajna njezine mladolikosti!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Galerija

Danas 71. rođendan slavi najseksi baka Balkana Neda Ukraden. Posjetili smo je u njezinoj, kako to voli reći, ljetnoj rezidenciji. Lijepa Boka mjesto je gdje uživa s unucima i osvaja sve poglede na plaži. Kako joj i u osmom desetljeću uspijeva pokoriti godine, otkrila je Ani Veli za IN Magazin.

Svoj 71. rođendan pop diva Neda Ukraden provodi u društvu obitelji, kćerke, zeta i troje preslatkih unuka.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Kako da krijem godine, ja sam jedna sretna žena, baka i mama", zaključila je Neda, a uskoro ćemo o njezinom životu i čitati.

Uskoro ćemo o Nedinom životu čitati.

"Puno lijepih stvari sam stavila na papir i tek tada sam shvatila koliko mi je život bogat. Koliko sam divnih stvari doživjela. Svaki hit je bio jedna zasebna priča, borba, svađe, mirenja, scene u hotelu, rušenja hotela, demoliranja, bračne ponude od Novog Zelanda do Chicaga. Ali bit će u svakom slučaju i nekih ljubavnih iskustava, privatnih drama koje mogu ženama poslužiti na osnovu tih mojih razočarenja i šokova. Da ne upadnu u takve zamke koje sam ja doživljavala", zaključila je.

Ljeta Neda najčešće provodi u Boki Kotorskoj gdje na plaži obara s nogu.

"To je nefiltrirana fotografija, što ja kažem u šali, to je, što je", izjavila je Neda.

Poruka je to da su godine samo niz brojeva.

"Ono što si po energiji, po suštini, ne samo po licu i obliku tijela nego po duši. Po tome što hoćeš od života, što zračiš, što poručuješ. Eto, moja slika je neka poruka", pojasnila je.

A tajna je jednostavna.

"Vježbam zaista. Ja odradim tih osam želja ujutro i to mi je prije svega znak da sam to jutro mogla ustati, probuditi se, disati, vidjeti i raditi", otkrila je Neda.

Dragoj Nedi ekipa IN Magazina želi da joj se za rođendan ostvare sve želje i snovi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene