Neda Ukraden i dalje drži korak s mnogo mlađim kolegicama s estrade. Redovito objavljuje nove singlove, popraćene dojmljivim videospotovima.


Jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji Neda Ukraden u prekrasnom je dvorcu u blizini Beograda pokazala svoju eleganciju u punom sjaju. Ondje je sniman videospot za singl "Nema, nema", koji govori o tome kako ljubav može katkad gušiti i sputavati čovjeka. U stankama snimanja sasvim je iskreno progovorila o svojem privatnom životu, a tako i o nedavnim tračevima o navodnoj vezi s mnogo mlađim muškarcem:

Vezani članci Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža Neda Ukraden Neda Ukraden osvrnula se na sjajnu izvedbu svoje dvojnice i vječnog hita ''Zora je'', dala nam je svoj komentar na emotivni video!

'Naslove pišu neki ljudi po redakcijama koji žele prodati list. I to je ovaj što se tiče toga, to nema veze sa mnom, to nije moj privatni život', kaže Neda.

Tvrdi da se u privatnom životu osjeća ispunjeno:

'Ja sam toliko sretna žena, jer ovo je način života koji sam ja odabrala svjesno. Ja sam mogla biti u lošem braku patit se u lošoj vezi, u vezi koja je pro forme ili u kojoj bi ja nešto pokazivala svijetu. Budući da ja imam jedan život, nema reprize, nema ovaj poslije ćemo, kasnije ćemo, ajd sad ovo neka prođe', objašnjava Neda.

U bračnu luku već je jednom uplovila, a uz to razdoblje života vežu je i slatka i gorka sjećanja:

'Ja sam imala jedan brak, koji se završio razvodom, imam jedno divno dijete, imam i divne i loše uspomene iz toga, i ne bi pravila grešku pod svaku cijenu drugi put, jer to stvarno i košta živaca, i emocije, i vremena, i ne znam čega, uništiš i svoj i neki tuđi život na neki način', priznaje.

Godine joj ne mogu ništa: Najseksi baka Balkana izgleda senzacionalno

Emocijama nije ispunjen samo njezin odnos s muškarcem, već i odnos prema svemu što radi:

'Nema to, kao ja volim frajera, pa je to emocija, a ovo drugo nije emocija. Ovo je sve emocija, vjerujte mi. I kad pravim sarmu je emocija, jer bi ja te sarme mogla kupit', kaže Neda.

Samostalna i samosvjesna, Neda životnim putem može koračati i bez pratnje muškarca:

'Meni nikad nije trebao alkohol da bih bila vesela. Nikad mi nije trebao muškarac da bih ja uspjela u životu, ni bila jako sretna. Bilo bi lijepo da ja imam jedan divan brak, odnosno da imam i nekog čovjeka koji mi je i vjetar u leđa, prijatelj, saveznik i podrška, i ljubavnik i što već. Ali, zaista, zaista mi je bolje biti sama nego sa bilo kim', kaže Neda.

Ako je suditi po Nedinu primjeru, recept za dobar izgled i uspješnu karijeru krije se u osobnom zadovoljstvu. Upravo je to ono što nam daje naslutiti da će njezini uspjesi na glazbenoj sceni još dugo uveseljavati sve obožavatelje.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook