Zlostavljača ima i na ovim prostorima. Dobro je to na svojoj koži osjetila i pjevačica Neda Ukraden.


Neda Ukraden prisjetila se početaka svoje karijere, kada je bila pjevačica u usponu. Našla se tada na meti zlostavljača, urednika popularnih novina. Htio je s njom spavati, a praktički ju je i ucijenio! Prepričala je Neda neugodnu situaciju u emisiji "Petkom s Petkom".

Vezani članci Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža Neda Ukraden Neda Ukraden osvrnula se na sjajnu izvedbu svoje dvojnice i vječnog hita ''Zora je'', dala nam je svoj komentar na emotivni video!

"Jedan ugledni urednik jednih uglednih novina, konkretno u Tuzli je to bilo. Čovjek je, kad smo dobivali sobe, pokušao ući mi u sobi kad smo se raspoređivali. Ja sam ga u šoku pitala kud će. On je rekao: Ma daj, što se baviš blesava. Ako si pametna, shvatit ćeš što to znači, ako nisi, mogao bi ti jako zagorčati karijeru. Pošto se on namjerio na Imoćanku, mislim, nije dobio štiklom u glavu, ali to je malo falilo. Rekla sam mu: Znaš što, ne moram nikad zapjevati, ali preko tebe i na taj način neću praviti karijeru", prisjetila se Ukraden.

Posljedica je itekako bilo. "Deset godina me vrijeđao, pljuvao, omalovažavao, sve što je objavljivao bilo je negativno", dodala je pjevačica. Što je još Neda otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.